Δεν θα πιστέψετε τα οφέλη του! Θα αποκτήσετε κορμί στο λεπτό με αυτό το φρούτο! Πρέπει να το πάρετε μαζί σας στο γυμναστήριο όπως και δήποτε!

Η ομάδα του You&Me σας βρήκε το απόλυτο φαγητό που θα λατρέψετε στην γυμναστική σας! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η μπανάνα. Σας φαίνεται περίεργο; Και όμως κάνει θαύματα.

Έχετε έλλειψη μαγνησίου; Τι μπορείτε να πάθετε και ποιες τροφές θα σας βοηθήσουν!

Ας δούμε αναλυτικά σε τι βοηθάει

1 # Αποδοτικότητα

Ένα άδειο έντερο δεν θα σας δώσει την ενέργεια, αλλά και την δύναμη για να κάνετε την ρουτίνα σας στο γυμναστήριο με περισσότερο κέφι και όρεξη. Άλλωστε όπως λένε, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!

2 # Αυξάνει τον καταβολισμό των μυών

Ο καταβολισμός και ο αναβολισμός είναι μια ταυτόχρονη διαδικασία στο ανθρώπινο σώμα. Λόγω της έλλειψης θρεπτικών συστατικών και της επιτάχυνσης στην κατανάλωσή του, οδηγεί σε αυξημένες καταβολικές δραστηριότητες. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε εσωτερική αιμορραγία των μυών και, μόνιμη καταπόνηση. Ως εκ τούτου, η λήψη ενός γεύματος πριν την προπόνηση θα μπορούσε να σώσει το σώμα σας.

3 # Μειώνει τον αναβολισμό

Ο αναβολισμός είναι το μέρος της αναγέννησης του μεταβολισμού. Οι ενώσεις στο σώμα μας αυξάνονται και μειώνονται όλη την ώρα. Είναι γεγονός άλλωστε, ότι θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ επιβλαβείς για την αθροιστική ευεξία, καθώς η απουσία προ-προπόνησης τροφίμων θα αυξήσει τις καταβολικές δραστηριότητες στο σώμα. Αποτέλεσμα του είναι η μείωση του αναβολισμού, που θα σας κάνει αδύναμους, ευάλωτους σε διάφορα θέματα σωματικής υγείας αλλά και στρες.