Με στυλ Παριζιάνας βγήκε στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας, με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα να λένε όλη την ιστορία. Είναι αλήθεια ότι η καθημερινή εκπομπή που παρουσιάζει κάθε πρωί στον Alpha, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις της ως μητέρα δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια για ξεκούραση, γι’ αυτό κι εκείνη προσπαθεί με κάθε αφορμή να ξεφεύγει.

Αυτή τη φορά την βοήθησε το γεγονός ότι πολλά σχολεία έμειναν κλειστά (λόγω εκλογών), ενώ και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της τον ήθελαν στην πόλη του φωτός το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακολούθησε τον Θέμη Σοφό για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής, γύρισε τα στενά της Μονμάρτης, φωτογραφήθηκε με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και τα Ηλύσια Πεδία, φωνάζοντας (διαδικτυακά) «Παρίσι αγάπη μου»!

Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε απλά σύνολα, με ένα denim παντελόνι και τοπ σε παστέλ απόχρωση συνδυασμένο με μαύρο σακάκι και μαύρες μπότες και μαύρη oversized handbag. Μετά απ’ αυτά, λογικό ήταν να επιστρέψει ανανεωμένη στο Happy Day, και λαμπερή όπως πάντα.

Φωτογραφίες από την εξόρμηση της Σταματίνας

Φωτογραφίες από την εξόρμηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή