Το καλοκαιράκι πέρασε, μαζί και οι ξένοιαστες στιγμές στη θάλασσα και στην παραλία με τη Νάγια και τη Μαίρη μου να παίζουν ανέμελα στην άμμο. Τώρα έχουμε μπει για τα καλά σε πρόγραμμα σχολείου, ντύσαμε τα βιβλία μας, πήραμε όλα τα απαραίτητα σχολικά, μαρκαδόρους, χρώματα και τετράδια μαζί με καινούριες σάκες (φυσικά) και χαριτωμένα ροζ κουτιά για το κολατσιό τους.Όμως κορίτσια μου θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Φέτος βρήκα μία λύση που αντικαθιστά τέλεια το πλαστικό μπουκαλάκι του νερού με το πολύ πρακτικό, ανθεκτικό και μοντέρνο μπουκάλι Fill&go Active της Brita. Την εταιρεία τη γνωρίζω καλά αφού καιρό τώρα χρησιμοποιώ στο σπίτι τις κανάτες της με το τέλειο σύστημα φιλτραρίσματος νερού.

Έχω να σας πω πως το Fill&go Active με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, αφού μιλάμε για ένα προϊόν σχεδιασμένο τόσο για σχολείο αλλά και για τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών ακόμη και τη βόλτα ή στην ποδηλατάδα τους – το sporty μπουκάλι μπορεί να τοποθετηθεί και στη θήκη των ποδηλάτων τους.

Πολύ εύχρηστο – πιέζεται εύκολα αφού είναι κατασκευασμένο από μαλακό άθραυστο υλικό – φροντίζω να υπάρχει πάντα και παντού μαζί τους, ενώ χάρη στο ανταλλακτικό φίλτρο (MicroDisc) με δυνατότητα φιλτραρίσματος 150 Lt. ανά δισκάκι, το νερό φιλτράρεται από χλώριο, βαρέα μέταλλα και αιωρούμενα σωματίδια καθώς τα κορίτσια μου πίνουν φρέσκο, καθαρό νεράκι όλη μέρα κάθε μέρα.Εννοείται πως το μπουκάλι πλένεται και στο πλυντήριο πιάτων (χωρίς το φίλτρο) ενώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω ξανά και ξανά. Ουσιαστικά λοιπόν εξοικονομώ χρήματα, φιλτράροντας το νερό της βρύσης μου οπότε μού έρχεται πολύ πιο οικονομικά από το να αγοράζω κάθε εβδομάδα από το supermarket δωδεκάδες με πλαστικά μπουκαλάκια νερού του μισού λίτρου…

Εάν είστε κι εσείς ανήσυχες μανούλες και θέλετε το καλύτερο για τα παιδιά σας,  δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή και να κερδίστε το μπουκάλι Brita που σας κάνω δώρο. Ο διαγωνισμός θα τρέξει από 28-04/11 και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω steps:

  •  Κάντε  follow τη σελίδα του #youweekly.gr στο Instagram
  •  Πατήστε like στο post του διαγωνισμού στο Instagram
  • Κάντε tag δύο φίλες / φίλους σας

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagam του youweekly στις 05/11.

Καλή επιτυχία!!!

*Η νικήτρια είναι η @eri_korda! Συγχαρητήρια!