Φίλες μου, όπως όλες οι μανούλες έτσι κι εγώ ανησυχώ πολύ με τα μικρόβια και θέλω να έχω ένα πεντακάθρο σπίτι, άκομα περισσότερο τώρα με τον κορονοϊό. Με τρία παιδιά που παίζουν, διαβάζουν, τρώνε πάνω στους καναπέδες, πέφτουν στο πάτωμα για παιχνίδι, επιθυμώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο σίγουρη ότι η υγεία τους δεν κινδυνεύει – τουλάχιστον όσο μπορώ να ελέγξω εγώ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ανησυχώ τόσο όταν βλέπω τα κορίτσια να επιστρέφουν από το σχολείο και να φέρνουν μέσα σκόνες, βρομιές και κατ’ επέκταση όλων των ειδών τα βακτήρια που είναι… καλά κρυμμένα στα παπούτσια τους! Πατάνε παντού, όσο κι αν ξέρουν τα βασικά περί καθαριότητας, και μετά ο Γιαννάκης τρέχει να τις αγκαλιάσει, οπότε καταλαβαίνετε με πόση ευκολία τα μικρόβια… κάνουν πάρτι στο σπίτι! Η λύση εδώ είναι μία και ακούει στο όνομα Klinex. Τα προϊόντα της σειράς Klinex Hygiene είναι ο σύμμαχός μου για την απόλυτη οικιακή καθαριότητα – και όχι μόνο!

Το μοναδικό Pure Hygiene spray απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες αφού σε χρόνο dt καθαρίζει και την πιο δύσκολη βρομιά, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε δωμάτιο. Με συστατικά φυτικής προέλευσης, χωρίς ενεργό χλώριο, χαρίζει απολύμανση σε βάθος δίχως τη δυσάρεστη οσμή που αφήνουν άλλα καθαριστικά.

Και έρχομαι στο πιο δύσκολο ίσως δωμάτιο του σπιτιού, το μπάνιο που χρειάζεται την μεγαλύτερη προσοχή από όλα τα υπόλοιπα. Ο λόγος; Είναι ο πιο “πολυσύχναστος” χώρος του σπιτιού και ο πιο ευάλωτος στη συσσώρευση αλάτων σε βρύσες, ντους αλλά και καθρέφτες – γι’ αυτό και χρειάζεται καθημερινή απολύμανση. Εδώ θα χρησιμοποιήσω το Klinex Spray Hygiene, που μου προσφέρει τη σιγουριά της καθαριότητας και της φρεσκάδας ταυτόχρονα, αφού χωρίς χλώριο πετυχαίνει να εξουδετερώσει το 99,9% ιών και βακτηρίων. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τη σούπερ απολυμαντική του δράση και το υπέροχο διακριτικό άρωμα, το οποίο αφήνει στο πέρασμά του, γεγονός που το κάνει ιδανικό και για χρήση σε κάθε είδους επιφάνειας όπως νιπτήρες, μπανιέρες ή ακόμη και για το καλαθάκι για τα σκουπίδια.

Κι επειδή το έχω τσεκάρει και εκτός WC, σας λέω ότι θα καθαρίσετε με αυτό τα ντουλάπια της κουζίνας, τους πάγκους ακόμα και τους τοίχους, ενώ θα γίνει το δεξί σας χέρι όταν θέλετε να κάνετε γενική στο σπίτι! Με τη βοήθειά του μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα το ψυγείο,  το νεροχύτη της κουζίνας, τα παιχνίδια των παιδιών, αλλά και τις επιφάνειες προετοιμασίας του φαγητού, όπως ακριβώς κάνω και εγώ για τους μικρούς μου θησαυρούς, και όχι μόνο. Με αυτόν τον τρόπο νιώθω ακόμη πιο ασφαλής για την υγιεινή του σπιτιού μου αλλά και της οικογένειάς μου, που θέλω να έχει την καλύτερη φροντίδα και προστασία! Συγκεκριμένα, ψεκάζω τα σημεία όπου καθόμαστε ή αγγίζουμε, όπως καρέκλες, καναπέδες, πάγκους, γραφεία, πόμολα (ακόμα και τα παιχνίδια των παιδιών που πέφτουν συνέχεια στο πάτωμα και τα πιάνουν πολλά χέρια) και μέσα σε ελάχιστο χρόνο… καθάρισα! Τώρα μπορώ εγώ και η οικογένειά μου να απολαύσουμε τον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε χωρίς το άγχος των… μικροβίων.

Επειδή, όμως, κάθε μαμά αγωνιά διαρκώς για τα παιδιά της και θέλει να τα προστατεύει από ορατούς και αόρατους κινδύνους, φροντίζω να έχουν πάντα μαζί τους, στη βόλτα, στο σχολείο, στις δραστηριότητές τους τα μοναδικά set (οn the go aerosol & on the go πανάκια)! Μικρά αλλά θαυματουργά πανάκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού, αρκεί να κάνετε όπως εγώ ένα μάθημα… αυτοπροστασίας και καθαριότητας στα παιδιά σας, έτσι ώστε να γίνουν υπεύθυνα και προσεκτικά με οτιδήποτε πιάνουν στις βόλτες ή στο παιχνίδι τους.

Φυσικά κι εγώ τα χρησιμοποιώ διαρκώς για να είμαι σίγουρη πως ό,τι αγγίζω δεν έχει μικρόβια, δεν θα κολλήσω κάτι και φυσικά για να δώσω στα παιδιά μου το καλό παράδειγμα και το μήνυμα ότι για να ζούμε καλά, χωρίς άγχος και για να προστατεύουμε την υγεία μας χρειαζόμαστε την καλύτερη προστασία, που μόνο η Klinex μπορεί να μας προσφέρει!

Άλλωστε είναι το brand που προστατεύει όλη την οικογένεια με απόλυτη αξιοπιστία εδώ και χρόνια…

Σούπερ Διαγωνισμός: Προστασία όλη τη χρονιά!

Και επειδή η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά το youweekly.gr σας ετοίμασε έναν σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει τα καθαριστικά της χρονιάς, για να απολαμβάνει προστασία 365 μέρες τον χρόνο χωρίς… δεύτερες σκέψεις!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  • Follow τα @klinex.greeece και @youweekly.gr στο Instagram
  • Like, στο post
  • Tag 3 φίλες/φίλους σας στα σχόλια

Ο τυχερός/ή θα ανακοινωθεί από τα σχόλια του post στο Ιnstagram στις 11/04!

Καλή επιτυχία!

Η νικήτρια είναι: dimitraserv