Φίλες μου, ως μανούλα τριών παιδιών πάντα φροντίζω για τη σωστή διατροφή τους, προσέχοντας να συνδυάζω στα γεύματά τους τροφές με θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας -όσο γίνεται- τα βλαβερά junk food αλλά και τα γλυκά. Ωστόσο, πρόσφατα ανακάλυψα πως εμείς οι μαμάδες δεν πρέπει να δίνουμε βάση μόνο στο φαγητό αλλά και στο νερό που πίνουν τα βλαστάρια μας – φυσικά και ολόκληρη η οικογένειά μας.

Ξέρετε εσείς πόσο βλαβερά είναι τα νιτρικά που υπάρχουν στο νερό και πόσο κακό κάνουν στην υγεία μας μακροπρόθεσμα; Γιατί μπορεί να βλέπετε καθαρό και γάργαρο νερό να τρέχει από την βρύση, όμως τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει στην υγεία μας δεν φαίνονται σίγουρα με… γυμνό μάτι!

Μην ρισκάρετε, λοιπόν, εσείς και η οικογένειά σας με το νερό που καταναλώνετε και δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας αλλά και στον οργανισμό σας να χαίρουν άκρας υγείας! Η δική μου επιλογή, λοιπόν, μετά από επισταμένη έρευνα και συζητήσεις με ειδικούς επιστήμονες, είναι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica, με σχεδόν μηδενικά νιτρικά και φυσικά υπέροχη γεύση! Το αγνότερο νερό της φύσης αλλά και η ιδανική επιλογή για ευτυχισμένες και υγιείς οικογένειες, το οποίο σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε και να δώσετε οπωσδήποτε στα παιδιά σας, που -να ξέρετε- αμέσως θα καταλάβουν τη διαφορά!

Το AQUA Carpatica πηγάζει βαθιά μέσα από τα Καρπάθια Όρη, μια αρχέγονη γη, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει, αφήνοντας μόνο την παρθένα ομορφιά της φύσης και την ιστορία. Πρόκειται για το τελευταίο άγριο δάσος της Ευρώπης, ανέγγιχτο από τον πολιτισμό, τη γεωργία και τη βιομηχανία. Οπότε καταλαβαίνετε ότι η αγνότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το AQUA Carpatica, ενώ τα εκατομμύρια χρόνια ηφαιστειακής δραστηριότητας έχουν απαλλάξει την πηγή από ρύπους, χαρίζοντας στο νερό μοναδική γεύση, ιδιαίτερα ελκυστική και πρόσχαρη, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές μόλις τη δοκιμάσουν να παραμένουν πιστοί και προσηλωμένοι στο νερό, που δεν το αλλάζουν με τίποτα. Και το σημαντικότερο; Καμία απολύτως περίεργη επίγευση δεν μένει στο στόμα μετά την κατανάλωσή του!

Ξέρεις τι βλάβες προκαλούν τα νιτρικά;

Γιατί, όμως, πρέπει να δώσεις τόση μεγάλη σημασία στο νερό που πίνεις και στην απουσία νιτρικών από αυτό; Γιατί απλά είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, ιδίως εάν σκεφτείς ότι το σώμα μας αποτελείται από 70% νερό! Τα νιτρικά είναι ανεπιθύμητες ουσίες, που η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας μπορεί να προκαλέσει γαστρικά προβλήματα, κνιδώσεις, εξανθήματα, καθώς και άλλες αντιδράσεις ή ασθένειες.

Άγευστα, άχρωμα και άοσμα, τα νιτρικά άλατα χρησιμοποιούνται ως λιπάσματα στην εντατική γεωργία και απορροφώνται μερικώς από τις ρίζες των φυτών. Ωστόσο, η υπερβολική τους χρήση μολύνει τους υπόγειους υδροφόρους ορίζοντες και κατ’ επέκταση υπάρχουν σαν ίχνη στα εμφιαλωμένα νερά που πίνουμε. Τα νιτρικά άλατα είναι ισχυρά οξειδωτικά, επιβλαβή για τον άνθρωπο. Έρευνες αποδεικνύουν ότι έχουν βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία, τόσο βραχυχρόνιες όσο και μακροχρόνιες.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των υψηλών επιπέδων νιτρικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σοβαρών προβλημάτων υγείας στα νεογέννητα, οπότε πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση νερού που έχει μολυνθεί. To AQUA Carpatica είναι φυσικά αγνό, με πολύ χαμηλά επίπεδα Νιτρικών (0,6 mg/l), ιδανικό για μωρά, νήπια, μέλλουσες μητέρες αλλά και για όποιον επιθυμεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Βραβευμένο & ανάρπαστο

Παρ’ ότι υπάρχει στην αγορά μόλις δέκα χρόνια τώρα, το AQUA Carpatica έχει ήδη τύχει διεθνούς αναγνώρισης, ενώ βρίσκεται ήδη σε παγκόσμιες αγορές (Ηνωμένες Πολιτείες, Μ. Βρετάνια, Ιαπωνία, Ντουμπάι, Ισπανία , Αυστραλία, Ουγγαρία, Κίνα κλπ.). Η μοναδική και ιδανική ποιότητά του, αναγνωρίστηκε όπου έχει παρουσιαστεί, με αποτέλεσμα στη διάρκεια αυτών των 10 ετών να έχει λάβει 53 Διεθνή Βραβεία και διακρίσεις!

Μην το ρισκάρετε, λοιπόν, άλλο και μην παίζετε με την υγεία των παιδιών σας, επιλέγοντας ένα νερό που δεν θα τους δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον και που είναι τόσο γευστικό και… γλυκόπιοτο σαν να έχει μόλις πέσει στο ποτήρι σας από μια γάργαρη πηγή στο βουνό!

Και να θυμάστε, πως η φύση ξέρει καλύτερα τις ανάγκες μας, οπότε είμαστε πολύ τυχεροί που μας προσφέρει απλόχερα ένα τόσο φυσικό νερό όπως είναι το AQUA Carpatica, που θα θωρακίσει την υγεία μας και θα μας κάνει να νιώσουμε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια! Απόδειξη; Η αντικειμενική πραγματικότητα και αξία του AQUA Carpatica επιβεβαιώνεται από το γεγονός του ότι όπου παρουσιάζεται γίνεται αμέσως ανάρπαστο και αγαπητό.

To τέλειο X-mas #giveaway!

Αγαπημένοι μου, σας έχω έναν εκπληκτικό διαγωνισμό σε συνεργασία με την Aqua Carpatica συνολικής αξίας 1.000€!!!

Πιο συγκεκριμένα, 5 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από 1 Δωροεπιταγή Σκλαβεντίτη αξίας 200 ευρώ!!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Η κλήρωση θα γίνει στις 27/12 μέσα από την εφαρμογή lukky και οι νικητές θα προκύψουν από τα σχόλια του post στο instagram @youweekly.gr!

Οι νικητές είναι:

zallomeloone 
eleniserenidou
katerina_sek
elenepapantone
florysp2000

www.aquacarpatica.gr

Facebook: AQUA.Carpatica.GR 

Instagram: aquacarpatica.gr