Φίλες μου ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να είσαι εργαζόμενη γυναίκα, μανούλα και σύζυγος ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι το πιο γλυκό πράγμα στον κόσμο να φροντίζεις την οικογένειά σου και να παίρνεις καθημερινά τόση αγάπη από τους δικούς σου ανθρώπους, όμως η κούραση με τις δουλειές του σπιτιού είναι μεγάλη – ποτέ δεν τελειώνουν τα μαγειρέματα, τα πλυσίματα, τα σιδερώματα, ειδικά το τελευταίο πάντα με αγχώνει, γιατί είμαστε και πολλοί στο σπίτι και τα παιδιά με τόσο παιχνίδι θέλουν καθαρά και φρεσκοσιδερωμένα ρούχα συνέχεια.

Ψάχνοντας έναν τρόπο για να “κερδίσω” λίγο παραπάνω χρόνο να αφιερώσω στον άντρα μου και στα παιδιά μου, βρήκα τη μαγική λύση που μου χαρίζει ευελιξία στο σιδέρωμα και μου αφήνει στη συνέχεια αρκετές ελεύθερες ώρες να παίξω και να δημιουργήσω ποιοτικά με τα παιδιά μου. Ποια είναι αυτή;

Μα φυσικά το πρωτοποριακό PerfectCare Elite Plus GC9682, που είναι το ισχυρότερο και γρηγορότερο σύστημα σιδερώματος της Philips, με εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο μόλις 800γρ και σούπερ τεχνολογίες για το πιο γρήγορο και ξεκούραστο σιδέρωμα που είχατε ποτέ! Και πως γίνετε αυτό; Διαθέτει αισθητήρα κίνησης DynamiQ  που  γνωρίζει πότε κινείται το σίδερο. Έτσι καθώς σιδερώνετε παρέχει αυτόματα ισχυρή βολή ατμού κάνοντας το σιδέρωμα παιχνιδάκι. Θα σας λύσει τα χέρια πιστέψτε με!

Και το σημαντικότερο, που θα σας κάνει να χαμογελάσετε πλατιά; Τα καψίματα στα ρούχα σας είναι πλέον παρελθόν. Ειδικά εάν έχετε μικρά παιδιά όπως εγώ, που διαρκώς σου αποσπούν την προσοχή και πολλές φορές χρειάζεται να σταματήσετε αυτό που κάνετε για να τα προσέξετε. Με το PerfectCare Elite Plus GC9682 της Philips μπορείτε να αφήσετε το σίδερο ακόμα και πάνω στο ρούχο ή στη σιδερώστρα και να μην κάψετε το ύφασμα. Εγγυημένα!!

Ακόμα χάρη στην τεχνολογία optimal TEMP μπορείτε να σιδερώσετε οποιοδήποτε είδος υφάσματος από τζιν μέχρι μετάξι με ένα πέρασμα χωρίς να απαιτείται ρύθμιση της θερμοκρασίας. Έτσι τελειώνετε γρήγορα το σιδέρωμα χωρίς να χάνετε χρόνο περιμένοντας το σίδερο να κρυώσει για να σιδερώσετε τα ευαίσθητα. Φοβερή ευκολία σας λέω..

Όμως η χαρά μου δεν σταματά εδώ, αφού μια δεύτερη συσκευή σιδερώματος μόλις προστέθηκε στη συλλογή μου. Πρόκειται φίλες μου για το απόλυτο gadget, που θα γίνει εύκολα η… προέκταση του χεριού σας. Ειδικά εάν δεν τα πάτε και πολύ καλά με το συμβατικό σιδέρωμα και θέλετε να φρεσκάρετε συχνά τα ρούχα σας όπου κι αν βρίσκεστε απομακρύνοντας τις τσαλάκες.

Με το σύστημα ατμού χειρός Steam & Go Plus GC363 της Philips μπορείτε να φρεσκάρετε τα ρούχα σας όποτε θέλετε και όπου θέλετε χωρίς τη χρήση σιδερώστρας. Το  μόνο που χρειάζεται  να κάνετε είναι να κρεμάσετε το ρούχο  σε μια κρεμάστρα, και να το “steam-άρετε” περνώντας  το Steam & Go Plus GC363  πάνω από το ύφασμα.

Βιάζεστε να φύγετε  και το αγαπημένο σας φόρεμα στην ντουλάπα έχει τσαλακωθεί; Έχετε πετάξει στην καρέκλα ένα μπλουζάκι και θέλετε να το ξαναφορέσετε αλλά έχει γίνει χάλια; Πολύ γρηγορά μπορείτε να το φρεσκάρετε ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Με το Steam&Go Plus GC363 της Philips απομακρύνετε εύκολα τις τσαλάκες ακόμα και από τα υφάσματα που σιδερώνονται δύσκολα όπως κοστούμια, υφάσματα με πιέτες, σακάκια, μάλλινα και άλλα, χωρίς καψίματα.

Είναι ακόμα μια εξαιρετική λύση για ευαίσθητα υφάσματα, όπως φορέματα που δεν πλένονται συχνά, παλτά και κοστούμια καθώς  το σύστημα ατμού της Philips απομακρύνει το 99,9% των βακτηριδίων και τις δυσάρεστες οσμές από τα ρούχα, και δεν χρειάζεται να τα πάτε καθαριστήριο.

Επίσης μπορείτε να το έχετε μαζί σας, στο ταξίδι, στις διακοπές, σε μια μίνι απόδραση του Σαββατοκύριακου, ανοίξτε τον ατμό και είστε έτοιμες! Εγώ το λάτρεψα με την πρώτη… ματιά και πλέον δεν λείπει από το καμαρίνι μου στην εκπομπή, όταν θέλω να “φρεσκάρω” γρήγορα και εύκολα τα ρούχα μου. Και να σας πω ένα μυστικό; Όλοι θέλουν να το μοιραστούν μαζί μου!

Τέλειο #giveaway!

Φίλες μου, σας έχω και έναν εκπληκτικό διαγωνισμό σε συνεργασία με την Philips, στον οποίο μία νικήτρια θα κερδίσει το σίδερο PerfectCare Elite Plus GC9682 και μία το σύστημα ατμού χειρός Steam & Go GC363!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram @youweekly.gr.   

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι έως και τις 02/08.

Οι νικητές είναι:

  • marianthi_9
  • lina.katsarou