Φίλες μου αγαπημένες, περιμένω πώς και πώς αρχές Ιουλίου να τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου στην εκπομπή έτσι ώστε να βρεθώ για άλλη μία χρονιά στη λατρεμένη μου Πάρο με τα παιδιά και τον άντρα μου. Ειδικά εκείνα δεν “κρατιούνται” με τίποτα, αφού το lockdown και ο εγκλεισμός μας με την καραντίνα έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή τους για απόδραση! Να βρεθούν δίπλα στη θάλασσα, να παίξουν, να κολυμπήσουν, να βρουν τους φίλους τους, να απολαύσουν το παγωτό τους και τη βόλτα τους…

Η αλήθεια είναι πως λίγο έχω πελαγώσει με τα ρούχα που πρέπει να βάλω στη βαλίτσα μου, γιατί το καλοκαίρι μας φέτος προβλέπεται μακρύ… Θέλω ποιοτικά και όμορφα κομμάτια για τα παιδιά μου, που παράλληλα θα είναι βολικά και άνετα, αφού θα τα συντροφεύουν όλη μέρα στις δραστηριότητές τους – και θα τους αρέσουν κιόλας.

Ξέρετε οι κόρες μου ήδη έχουν γίνει δυο δεσποινιδούλες, που έχουν άποψη για τις τάσεις, τα χρώματα, τα σχέδια. Αλλά και ο μικρός λατρεύει τις φιγούρες της Disney και τους σούπερ ήρωες. Οπότε το μυαλό μου ταξιδεύει για άλλη μία φορά στη… μία και μοναδική Alouette, που ξέρω καλά πως εδώ θα βρω ό,τι ακριβώς χρειάζομαι για τις διακοπές. Με 45 χρόνια εμπειρία στο χώρο των παιδικών ενδυμάτων στην Ελλάδα, η εταιρεία όχι μόνο διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία αλλά από τη μελέτη των trends, τη σύλληψη των ιδεών, τον λεπτομερή σχεδιασμό, τη παραγωγή και τη διάθεση ρούχων και αξεσουάρ, η συμβολή της Alouette και στις φετινές μου καλοκαιρινές διακοπές είναι τεράστια.

Γιατί ξέρω πολύ καλά πως κάθε φορά που επισκέπτομαι ένα κατάστημα της Alouette αλλάζει ολόκληρη η διάθεσή μου και γίνομαι κι εγώ ξανά παιδί. Χάνομαι μέσα στα μοτίβα και στα χρώματα, στα υπέροχα υφάσματα και στον τέλειο σχεδιασμό και διαλέγω όλες τις διάσημες φιγούρες καρτούν, όπως τους Mickey, Minnie και Donald Duck, και για τα κορίτσια μου τη Μαίρη και τη Νάγια διαλέγω ολόσωμα μαγιουδάκια με γοργόνες και νεράιδες Santoro.

Πάντα ξετρελαίνομαι με τις μπλούζες και τα jackets με τη συμπαθέστατη μαϊμού Paul Frank, αλλά φέτος θα τους κάνω δώρο και την πετσέτα για τη θάλασσα – μία για τον καθένα. Για τον μικρό θα πάρω σίγουρα φόρμες με τους ήρωες από το Pj Masks, T-shirts με τον Spiderman και τα Star Wars, που λατρεύει, ενώ του έχω και μια έκπληξη: Τα διασκεδαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια της Fisher Price θα του κρατήσουν συντροφιά όλο το καλοκαίρι!

Πού θα τα βρω όλα αυτά; Μα φυσικά σε ένα από τα 36 καταστήματα της Alouette, με αποκορύφωμα το μεγαλύτερο της εταιρείας στο Περιστέρι, που χάνεσαι στους διαδρόμους του. Κάπως έτσι έγινε και μ’ εμένα που περπατώντας ανάμεσα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σκέφτηκα τα party και τις βαφτίσεις που θα έχουμε το καλοκαίρι, οπότε βρήκα την ευκαιρία να γεμίσω το καλάθι μου με δώρα για όλους. Και δεν ξεχνώ και τις λεχώνες φίλες μου, που μόλις γέννησαν, οπότε κάνω μια στάση στη συλλογή για νεογέννητα, που δεν με αφήνουν αδιάφορη…

Όπως καταλαβαίνετε μια βαλίτσα δεν με φτάνει για να βάλω μέσα όλα όσα διάλεξα, οπότε δεν θα φύγω από την Alouette αν δεν πάρω μια ανθεκτική και ελαφριά Samsonite, με κελίδωμα τριών σημείων για μεγαλύτερη ασφάλεια, που καλύπτει όλες τις ανάγκες, ενώ η κατασκευή τους από την τεχνολογία Recyclex™, ένα υλικό που παράγεται από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PET για ελαφρύτερο αποτύπωμα στον πλανήτη, με κάνει αυτόματα συμμέτοχο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αν τώρα εσείς δεν έχετε χρόνο για να βρεθείτε σε ένα από τα φυσικά καταστήματα της Alouette, η λύση υπάρχει και είναι πανεύκολη: Θα μπείτε στο e-shop της Alouette, όπου θα βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, για να διαλέξετε ό,τι σας αρέσει. Επιπλέον, το e-shop www.alouette.gr δίνει τη δυνατότητα ποικίλων τρόπων πληρωμής, την επιλογή δημιουργίας μιας wish-list, και την υποστήριξη της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών, ενώ προσφορές και εκπτώσεις μας περιμένουν σε όλα τα είδη. Να σας πως την αλήθεια, το κάνω κι εγώ πολλές φορές, όταν δεν προλαβαίνω λόγω φόρτου εργασίας να βρεθώ σε ένα κατάστημα. Αφήστε που είναι διασκέδαση για τα παιδιά μου να βλέπουμε τις φωτογραφίες με περιγραφές και τα ρούχα φορεμένα!

Aπίθανος διαγωνισμός!

Εάν θέλετε κι εσείς να ζήσετε την εμπειρία της @alouette_sa_official αυτό το καλοκαίρι πάρτε μέρος στον απίθανο διαγωνισμό Alouette x Samsonite, για να κερδίσετε δώρα συνολικής αξίας άνω των 1.000€.

Συγκεκριμένα μία οικογένεια θα κερδίσει βαλίτσες Samsonite, για τους γονείς και τα παιδιά!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

-Follow τη σελίδα @alouette_sa_official και @youweekly.gr στο instagram

-Like στο post

-Tag 3 φίλες/φίλους στα σχόλια

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram @youweekly.gr.    

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι έως και τις 25/06.

H νικήτρια είναι beauty_eva80 

Για περισσότερα επισκεφθείτε: