Κορίτσια μου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη για τους άλλους ξεκινάει πρώτα από την αγάπη για εμάς τις ίδιες! Έτσι, λοιπόν είτε είσαι σε σχέση είτε single μπορείς να περάσεις μαγικά αυτήν την ημέρα με την σωστή διάθεση αλλά και με υπέροχα προϊόντα φροντίδας, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

Μάλιστα για να κάνεις αυτήν την ξεχωριστή γιορτή ακόμη πιο ιδιαίτερη ετοιμάσαμε για εσένα -μαζί με το ηλεκτρονικό κατάστημα pharmacy128.gr- έναν σούπερ διαγωνισμό με δυο υπερτυχερούς! Ο 1ος νικητής θα κερδίσει μια πολυτελή τσάντα ώμου Gucci και ο 2ος μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου από την Institut Esthederm και προϊόντα φροντίδας για τον αγαπημένο σου από τις εταιρίες Bioderma και Korres.

Η σειρά φροντίδας της  Institut Esthederm περιλαμβάνει:

  • Την κρέμα Intensive Retinol Cream, που λειαίνει την υφή της επιδερμίδα, αντιμετωπίζει τη φωτογήρανση και προσφέρει νεανικό και φωτεινό πρόσωπο.
  • Την Intensive Hyaluronic Mask που ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και μειώνει αισθητά την αίσθηση τραβήγματος.
  • Το Intensive Hyaluronic Serum, που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα και εξομαλύνει τις γραμμές αφυδάτωσης λειαίνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες και
  • Την αντηλιακή κρέμα Bronz Repair Strong Sun, που συνδυάζει την αντηλιακή προστασία με την αντιγήρανση. Η απαλή, βελούδινη υφή της αποτρέπει τη φωτογήρανση, διορθώνει τις ρυτίδες και διατηρεί το δέρμα σφριγηλό.

Όσο για την φροντίδα του αγαπημένου σου, εδώ θα βρεις:

  • Το τζελ καθαρισμού, Bioderma Sebium Gel Moussant, που καθαρίζει την επιδερμίδα, μειώνει τον αριθμό των ατελειών και περιορίζει την έκκριση του σμήγματος χωρίς να την αφυδατώνει.
  • Την κρέμα για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες Bioderma Atoderm Nourishing Cream Dry to Very Dry Sensitive Skin, η οποία θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις.
  • Το ήπιο τζελ καθαρισμού, Bioderma Atoderm Gel Douche, το οποίο είναι ιδανικό για την ευαίσθητη & ξηρή επιδερμίδα ενηλίκων και μωρών καθώς  καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα.
  • Το απαλό σαμπουάν με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες Korres Shampoo για κανονικά μαλλιά με αλόη και δίκταμο, που είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση.
  • Το μη-λιπαρό γαλάκτωμα για τη φροντίδα μετά το ξύρισμα, Korres Men’s Aftershave Balm Vetiver Root, που προστατεύει αποτελεσματικά από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, ενώ ενυδατώνει το δέρμα.
    και
  • Το ξυλώδες και πικάντικο άρωμα Korres Vetiver Root, Green Tea & Cedarwood Eau de Toilette με μοναδική μυρωδιά για καθημερινή χρήση, αλλά και για ειδικές περιστάσεις.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

• Follow @pharmacy128.gr και @youweekly.gr στο Instagram

• Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού

• Tag 3 φίλες σας κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Οι τυχερές θα ανακοινωθούν από τα σχόλια του post στο instagram στις 14/02!!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

dianakater4379

nataliatriantafillou_ C640

Λίγα λόγια για το pharmacy128.gr

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που λειτουργεί από το 2014 . Στην πλούσια γκάμα του θα βρεις μεταξύ άλλωνκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά προϊόντα και βρεφικά είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με άμεση παράδοση. Μάλιστα οι web τιμές ισχύουν και στα τρία φυσικά καταστήματά του στη Θεσσαλονίκη.  Το προσωπικό της επιχείρησης αποτελείται από επτά φαρμακοποιούς, δύο αισθητικούς και έξι συμβούλους υγείας, που βρίσκονται εκεί για να απαντήσουν σε κάθε απορία σου προσφέροντας τις κατάλληλες συμβουλές και λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.