Φίλες μου είμαστε έτοιμες να υποδεχτούμε το 2021 γεμάτες ελπίδα, αγάπη και στόχους για τη νέα χρονιά. Και επειδή διαβάζω από τα σχόλια που μου στέλνετε πόσο πολύ απασχολεί κάποιες από εσάς το θέμα της γονιμότητας και το πώς αυτή φθίνει με την πάροδο των χρόνων φρόντισα να λύσω κάποιες σημαντικές απορίες σας.

Έκλεισα λοιπόν ραντεβού στο κέντρο Εμβρυογένεσις, για να μιλήσω με τον πλέον ειδικό για την επαναστατική μέθοδο της κρυοσυντήρησης ωαρίων- ένα δώρο της επιστήμης στην σύγχρονη γυναίκα, η οποία είτε λόγω καριέρας είτε απλά επειδή δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο σύντροφο, μπορεί με ασφάλεια να «παγώσει» τον χρόνο  ώστε να γίνει μανούλα αργότερα, όταν οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτησή μας, θα μάθετε ποιές γυναίκες και ηλικίες αφορά, πότε είναι καλό για μια γυναίκα να καταφύγει σε αυτήν τη λύση, ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει, εάν πρέπει να αλλάξει τις καθημερινές της συνήθειες, αλλά και πόσες επισκέψεις πρέπει να κάνει προκειμένου να αγγίξει τον στόχο της!

Για να μάθετε περισσότερα, δείτε το σχετικό video…

Υπέροχη προσφορά!

Αγαπημένες μου, σας έχω μια υπέροχη προσφορά! Όσες followers ακολουθούν στο Instagram τον δικό μου λογαριασμό αλλά και τον λογαριασμό του youweekly.gr, μπορούν να κλείσουν μια συμβουλευτική συνεδρία με εμβρυολόγο ή γενετιστή στην ιατρική μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής «Εμβυογένεσις», ΔΩΡΕΑΝ, για να ενημερωθούν για την κρυοσυντήρηση ωαρίων (καλώντας στην γραμματεία για να κλείσουν το ραντεβού τους 210 6104682)! Προσοχή! Δεν χρειάζεται να πάρετε μέρος σε κάποιον διαγωνισμό!