Κορίτσια μου, για μένα η καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων είναι πολύ σημαντική για να διατηρώ ένα αστραφτερό -αλλά και υγιές χαμόγελο- εντός και εκτός πλατό! Έτσι λοιπόν όπως εγώ φροντίζω καθημερινά για τη στοματική μου υγιεινή, έτσι ακριβώς πρέπει να κάνετε και εσείς.

Με ποιο τρόπο το κάνω εγώ; Απλά εμπιστεύομαι τον πλέον ειδικό για την καθημερινή φροντίδα δοντιών και ούλων, που δεν είναι άλλος από τη GUM®, εξειδικευμένη στην υγεία των ούλων, και τα σούπερ προϊόντα της. Πρόσφατα μάλιστα δοκίμασα τη νέα επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα της σειράς, PowerCARE™, η οποία κυριολεκτικά με ενθουσίασε!

Και σας εξηγώ γιατί… Καταρχάς είναι πανεύκολη στη χρήση καθώς σε καθοδηγεί για ένα σωστό βούρτσισμα με timer 2’ και ειδοποίηση ανά 30’’, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένο καθαρισμό ακόμη και κάτω από τη γραμμή των ούλων! Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι προστατεύει τα ούλα από μεγάλη πίεση -χάρη στον ειδικό αισθητήρα προειδοποίησης με το μπλε φως- και ότι προσφέρει εξατομικευμένη φροντίδα με 2 λειτουργίες: για καθημερινή χρήση και για ευαίσθητα δόντια.

Όμως επειδή τα ούλα μας καλύπτουν το 1/3 των δοντιών, η καθημερινή στοματική φροντίδα δεν σταματά στο βούρτσισμα! Για ολοκληρωμένο καθαρισμό είναι απαραίτητο να φροντίζουμε και τις περιοχές ανάμεσα από τα δόντια!

Η GUM®, προσφέρει μεγάλη γκάμα λύσεων μεσοδόντιας φροντίδας , όπως είναι τα μεσοδόντια βουρτσάκια TRAV-LER® που είναι πανεύκολα στη χρήση, άκρως αποτελεσματικά στον καθαρισμό της πλάκας και παρέχουν αντιβακτηριδιακή προστασία!

Αν θέλετε ευκολία στην αφαίρεση υπολειμμάτων τροφών και μοναδική αίσθηση καθαρισμού σας προτείνω να δοκιμάσετε τις οδοντογλυφίδες από καουτσούκ Soft-Picks®,  αλλά και τα νήματα Easy-Flossers® για αίσθηση φρεσκάδας και αποτελεσματικότητα.


Για να δείτε και μόνοι σας τα οφέλη της νέας PowerCARE™ ετοιμάσαμε ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 2 τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν από μια επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

-Follow τα @sunstarGUMgreeece και @youweekly.gr στο Instagram

-Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Οι τυχερές θα ανακοινωθούν από τα σχόλια του post στο instagram στις 22/12!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

litsa_svarna
masou_raki

Ανακαλύψτε όλες τις λύσεις GUM® για τη σωστή στοματική φροντίδα στο www.sunstargum.gr ή μέσα από τα: facebook: GumSunstarGreece και Instagram:@sunstarGUMgreeece

Τα προϊόντα GUM® θα τα βρεις σε φυσικά φαρμακεία και σε on-line φαρμακεία.