Αγαπημένες μου, γνωρίζω πολύ καλά, ως μητέρα πλέον τριών παιδιών, ότι η επιθυμία για ένα παιδί σίγουρα είναι ο κρυφός πόθος για τις περισσότερες από εμάς. Αυτό βέβαια, αρκετές φορές, μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, την οποία πρέπει να ενισχύσεις σε κάθε βήμα της.

Σε όλο αυτό, ένας βασικός παράγοντα είναι και η κατάλληλα προσαρμοσμένη δίαιτα, που φυσικά θα σου συστήσει ο γιατρός σου, προκειμένου να καλυφθούν όλες τις διατροφικές σου ανάγκες. Παράλληλα, οι ειδικοί θα σου συστήσουν τη λήψη ειδικών πολυβιταμινούχων σκευασμάτων, τα οποία διαθέτουν κατάλληλη σύνθεση, η οποία είναι ιδανική για την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών κάθε περιόδου.

Για να δούμε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις γι’αυτό ξεκινώντας από την περίοδο πριν από τη σύλληψη. Εδώ έχεις ανάγκη από φυλλικό οξύ και άλλα πολύτιμα συστατικά που θα βρεις σε συμπληρώματα διατροφής όπως το Iofolen Preconception®. Η σύνθεση του, με φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β12, ιώδιο, βιταμίνη D και ψευδάργυρο θωρακίζει τον οργανισμό σου  με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τόσο πριν, όσο και κατά τα πρώτα στάδια της επερχόμενης κύησης.

Ας πάμε τώρα στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Και σε αυτό το στάδιο οι διαιτητικές σου ανάγκες είναι αυξημένες. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο χρειάζεσαι ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το Iofolen και σου εξηγώ γιατί…  Η ευεργετική του σύνθεση περιέχει, μεταξύ άλλων, Ω3 λιπαρά οξέα, ιώδιο, βιταμίνη D & φυλλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη και στην καλύτερη έκβαση της κύησης, ενώ βελτιώνουν την υγεία και την ευεξία σου. Τα οφέλη του μάλιστα είναι σημαντικά τόσο για εσένα όσο και το βρέφος.

Όσο για την περίοδο του θηλασμού… και εκεί η ανάγκη για την σωστή διατροφική ενίσχυση εκ των έσω είναι απολύτως απαραίτητη. Το Iofolen Lactancia®, είναι ιδανικό για να δώσει τόσο σε εσένα όσο και στο μωρό σου όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε μέσα από το μητρικό θηλασμό. Ακόμη μειώνει τη συχνότητα της επιλόχειας κατάθλιψης και χαρίζει απίστευτη ενέργεια και την καλή διάθεση σε εσένα και στο μωρό σου.

Και εάν είσαι από τις τυχερές που κυοφορείς δίδυμα ή έχεις πολύδυμη κύηση τότε το Iofolen Twin® είναι ό,τι καλύτερο για να σε προστατέψει από τις πιθανές επιπλοκές των πολύδυμων κυήσεων. Και αυτό χάρη στην πολύτιμη σύνθεσή του που περιέχει, μεταξύ άλλων, προσαρμοσμένες δόσεις φυλλικού οξέως, σιδήρου & βιταμίνης D.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι σε όποια φάση από τις παραπάνω και εάν βρίσκεσαι πρέπει απαραιτήτως να συμβουλεύεσαι το γιατρό σου.

Εάν θέλεις να πάρεις μια ιδέα από τα παραπάνω ετοιμάσαμε ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 3 σουπερ τυχερές κερδίζουν από  μια ολοκληρωμένη σειρά συμπληρωμάτων Iofolen! Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

Follow τo @youweekly.gr στο Instagram

Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Οι τυχερές θα ανακοινωθούν από τα σχόλια του post στο instagram στις 21/12!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

stellamtx0
hea_rtbeat88
michelle_vlch

Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.Iofolen.gr

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: Iofolen preconception: 54454/17-05-2018, Iofolen: 48265/13-07-2007, Iofolen Twin: 69802/30-05-2019, Iofolen Lactancia: 20028/26-2-2016. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας στον ΕΟΦ.