Κορίτσια μου, μπορεί το lockdown να μας βρήκε λιγάκι απροετοίμαστες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απολαύσουμε τα φετινά Χριστούγεννα με τη φροντίδα που πραγματικά μας αξίζει.

Γι’αυτό και εγώ είμαι εδώ για να σας χαρίσω 5 σούπερ girly γιορτινά σετ της αγαπημένης μου ελληνικής εταιρίας Aloe Plus Colors, η οποία διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών, βασισμένη στις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera.


Super Gift sets!

Στην σειρά Aloe Plus Colors θα βρεις 5 διαφορετικά σετ δώρου για τα Χριστούγεννα με αγαπημένα προϊόντα για το σώμα και τα μαλλιά σε 5 υπέροχα αρώματα. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει ανάμεσα στα παρακάτω:

  • Το χριστουγεννιάτικο σετ Ho Ho Ho, το οποίο περιέχει ένα αφρόλουτρο και ένα mist για το σώμα και τα μαλλιά σε άρωμα μελομακάρονο.
  • Το σετ μαλλιών, που περιέχει ένα ενυδατικό σαμπουάν και μια μάσκα για όλους τους τύπους μαλλιών με super δώρο ένα scrunchie!
  • Το σετ So Velvet, το οποίο περιέχει μια κρέμα σώματος και ένα mist για το σώμα και τα μαλλιά στο αγαπημένο άρωμα πούδρας.
  • Το σετ Be Lovely, που περιέχει μια κρέμα σώματος και ένα mist για το σώμα και τα μαλλιά με άρωμα καραμέλας και πικραμύγδαλο και
  • Το σετ Just Natural, το οποίο περιέχει ένα αφρόλουτρο και ένα mist για το σώμα και τα μαλλιά με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να είσαι εσύ μια από τους τυχερές που θα κερδίσουν από ένα σετ της Aloe Plus Colors το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1. Follow τα @aloeplus.gr και @youweekly.gr, στο instagram και
2. Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

valentinakivl
xristina393
lenapanostr
demiath
katerina.xatzidimitriou



Για να ανακαλύψεις περισσότερα για τον όμορφο κόσμο της Aloe Plus Colors μπες στα: www.aloeplus.gr, Instagram: aloeplus.gr , Facebook: Aloecolors

#aloepluscolorsgr #aloevers