Φίλοι μου η νέα σεζόν ξεκίνησε και εγώ ανυπομονώ να τη ζήσω με ηρεμία, αγάπη και πολύ στυλ! Κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για αυτό, επιμένω να χαμογελάω και να πλημμυρίζω το μυαλό μου με θετικές σκέψεις, βάζω στο πρόγραμμά μου μόνο πράγματα που με ευχαριστούν, γεμίζω την προσωπική μου ζωή με όμορφες στιγμές φτιάχνοντας υπέροχες αναμνήσεις!

Κι αν τις καθημερινές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω να ανασάνω, τα σαββατοκύριακα τα αφιερώνω αποκλειστικά σε εμένα και την οικογένειά μου! Εκτός από τις ώρες που χαλαρώνω στον καναπέ μου, θέλω να εκτονωθώ, να διοχετεύσω την ενέργειά μου σε πράγματα που μου δίνουν χαρά.

Φοράω τα πιο cool μου sneakers και δεν στέκομαι ούτε στιγμή! Παίζω με τα παιδιά στον κήπο, περπατάω με γιο μου στο πάρκο, απολαμβάνω το shopping με τις κόρες μου και εννοείται πως πάντα βρίσκω χρόνο για βόλτες με τον Θέμη. Και ξέρετε κάτι; Δεν κουράζομαι ούτε λεπτό αφού τα βήματά μου είναι σούπερ ξεκούραστα, άνετα αλλά και stylish χάρη στα Saucony Originals, τα sneakers της αμερικάνικης εταιρείας που ειδικεύεται στο running!

Tα τέλεια μοντέλα που είναι και μοντέρνα και λειτουργικά έχουν γίνει το νέο μου must-have και ίσως για αυτό να έπαιξε ρόλο το γεγονός πως τα φορούν οι αγαπημένοι μου celebrities ανά τον κόσμο αλλά και πως στην Ιταλία είναι το πρώτο σε πωλήσεις training sneaker! 

Εάν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε τα Saucony Originals, σάς δίνω την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ζευγάρι! Για να το διεκδικήσετε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.            Κάντε Follow τα @sauconyoriginalsgr και @youweekly.gr, στο instagram

2.            Γράψτε ένα comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 04/11!!

O νικητής είναι: stamatakifrantzeska