Αγαπημένοι μου, η πανδημία έχει ήδη δείξει τα δόντια της και στην Ελλάδα με όλες και όλους μας να βλέπουμε την καθημερινότητά μας να αλλάζει. Κλείνουμε την πόρτα μας στον κορωνοϊό μένουμε όλοι σπίτι, κρατάμε αποστάσεις από συγγενείς και φίλους και μπαίνουμε σε οικειοθελή καραντίνα για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας!

Τι κάνω μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση; Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη βλέποντας τη θετική πλευρά σε όλο αυτό και παράλληλα παίρνω τα σωστά μέτρα για να προστατέψω εμένα και την οικογένειά μου, απολυμαίνοντας κάθε γωνιά του σπιτιού με τη μια και μοναδική χλωρίνη Klinex, που εμπιστεύομαι χρόνια τώρα.

Χάρη στο βασικό συστατικό της, το υποχλωριώδες νάτριο, η Χλωρίνη Klinex είναι το πιο ισχυρό απολυμαντικό ευρείας χρήσης και σούπερ αποτελεσματικό απέναντι στα πιο ανθεκτικά μικρόβια. Το υποχλωριώδες νάτριο είναι ένα άλας, το οποίο περιέχει στο μόριό του ένα άτομο χλωρίου κι όταν διασπάται γίνεται κυρίως νερό και αλάτι άρα είναι απολύτως ασφαλές για χρήση π.χ στο σιφόνι του νεροχύτη, ενώ δεν βλάπτει το περιβάλλον. Να σκεφτείτε πως το ίδιο το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα παράγει σε πολύ μικρές ποσότητες υποχλωριώδες νάτριο όταν θέλει να επεξεργαστεί μικρόβια που αναπτύσσονται μέσα στον οργανισμό…

Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης Klinex οφείλεται στις ισχυρά οξειδωτικές ιδιότητες του υποχλωριώδους νατρίου, το οποίο οξειδώνει ταχύτατα μικροοργανισμούς εξουδετερώνοντάς τους. Η ισχυρή οξειδωτική του δράση και η ταχεία διάσπασή του κατά τη χρήση, αποτελούν εγγύηση για τη χρήση του στο μέλλον, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο οι παντός είδους μικροοργανισμοί να αποκτήσουν ανθεκτικότητα απέναντί του.

Πως την χρησιμοποιώ; Με σύνεση και φειδώ! H Xλωρίνη εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων, είτε χρησιμοποιηθεί αδιάλυτη είτε διαλυμένη σε νερό. Αδιάλυτη μπορώ να την χρησιμοποιήσω κάτω από το χείλος της λεκάνης της τουαλέτας, στις αποχετεύσεις μπάνιου και σε νεροχύτες. Σε επιφάνειες όπως πάγκοι κουζίνας ή πάτωμα, διαλύω 150ml χλωρίνης σε 5L νερό. Φοράω τα γάντια μου και βουτάω το σφουγγάρι στο διάλυμα χλωρίνης, περνάω με αυτό τις επιφάνειες και μετά ξεβγάζω με νωπό πανί. Μπορώ να απολυμάνω και πόμολα από πόρτες, που χρησιμοποιούμε συχνά όλοι στο σπίτι και πάντα ακολουθώ τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στην συσκευασία. Ποτέ δεν αναμειγνύω την χλωρίνη με άλλα καθαριστικά και πάντα χρησιμοποιώ πλαστικά σκεύη για την διάλυση.

Με λίγα λόγια, πάντα αλλά ιδίως τώρα στις δύσκολες εβδομάδες της καραντίνας, η Klinex είναι ο Νο1 σύμμαχός μου για την απόλυτη καθαριότητα στο σπίτι μου. Αισθάνομαι 100% σίγουρη πως θα σκοτώσει όλα τα ύποπτα μικρόβια… παντού κι έτσι διασφαλίζω την καλή υγεία των παιδιών μου και της οικογένειάς μου γενικότερα!

Αγαπημένοι μου φίλοι, τώρα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 12 απολυμαντικά σετ (που περιλαμβάνουν 1 Χλωρίνη Klinex Ultra 1250ml και ένα Klinex Spray Πολλαπλών Χρήσεων με ενεργό χλώριο 750ml), αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Follow τη σελίδα instagram του @youweekly.gr

2. Like το post του διαγωνισμού

3. Tag δύο φίλους σας!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 21/04!

Καλή επιτυχία!!!


Oι νικητές είναι:

mairy_lazaropoulou
conniestaikos
petra_xi22
alekalaiou634
maria_karra_
clairy_mt75
klaudia.mani
elisabetpaschalidou
vasiagioka
xri_pap22
ntinakok
eirinimpoutiou