Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη σημερινή της εκπομπή θέλησε να σχολιάσει τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την κόντρα του Γιώργου με την Κατερίνα.

Ο Γιώργος ήταν χθες υποψήφιος προς αποχώρηση και η Κατερίνα από τη μεριά της έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να γυρίσει στο σπίτι προκειμένου να έχει εκείνη την ευκαιρία να τον διώξει, ενώ τον βοηθούσε και από τον εξώστη.

Έτσι σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέκρινε ένα μικρό ειδύλλιο από τη μεριά της Κατερίνας και θέλησε να το σχολιάσει με τους συνεργάτες της στο Happy Day.

«Ο Γιώργος την παίζει την Κατερίνα. Έχει καταλάβει ότι ίσως ισχύει αυτό που λέει η Ντέμη, ότι μπορεί και να τον θέλει. Ο Γιώργος έχει το στυλ “είμαι ωραίος και το ξέρω, μάλλον με θέλεις, για αυτό μου λες τα διάφορα και εγώ το έχω καταλάβει και σε παίζω”. Εγώ αυτό νομίζω» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Δείτε όλα όσα είπε και η Χριστίνα Αλούπη στη χθεσινή εκπομπή του Happy Day για την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ με τον κορωνοϊό.