Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού της, έστειλε το δικό της μήνυμα για το νέο κίνημα που έχει δημιουργηθεί με το όνομα #μένουμε_σπίτι.

Στόχος του κινήματος είναι να παρακινήσει τον κόσμο να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο σπίτι του, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Μένουμε σπίτι γιατί έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και όλους τους συμπολίτες μας. Μένουμε σπίτι γιατί εκεί είναι ο μικρός παράδεισος μας και οφείλουμε να τον προστατεύσουμε. Μένουμε σπίτι γιατί ακούμε τους ειδικούς που ξέρουν καλύτερα. Μένουμε σπίτι και σκεφτόμαστε αισιόδοξα γιατί όλα αυτά που ζούμε σύντομα θα είναι μια κακή ανάμνηση» έγραψε η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

Μένουμε σπίτι γιατί έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και όλους τους συμπολίτες μας. Μένουμε σπίτι γιατί εκεί είναι ο μικρός παράδεισος μας και οφείλουμε να τον προστατεύσουμε. Μένουμε σπίτι γιατί ακούμε τους ειδικούς που ξέρουν καλύτερα. Μένουμε σπίτι και σκεφτόμαστε αισιόδοξα γιατί όλα αυτά που ζούμε σύντομα θα είναι μια κακή ανάμνηση. #stayhome #μένουμε_σπίτι

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε βραβεία στην ελληνική τηλεόραση!