Επέτειος γνωριμίας έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγο της και έκανε μια πάρα πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για εκείνον αλλά και τα τρια παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί και άλλαξαν ολόκληρη την κοσμοθεωρία τους.

Η παρουσιάστρια του Alpha και ο σύζυγος της Θέμης Σοφός, έχουν αποκτήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και τρια παιδιά μαζί και καταφέρνουν να διατηρούν ισορροπίες μεταξύ της επαγγελματικής, οικογενειακής και προσωπικής τους ζωής. Δείτε και την πρόσφατη οικογενειακή τους βόλτα

Παλιότερα σε συνέντευξη της στο People η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχτηκε πως υπήρξε φλερτ με την πρώτη ματιά.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν τυχαία ακόμα μια φορά και ακολούθησε το πρώτο τους ραντεβού. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά είχαν βγει στις 9.00 το βράδυ και μέχρι τις 2 τα ξημερώματα δεν είχαν καταλάβει πώς πέρασε η ώρα.

Στους έξι μήνες που ήταν μαζί, της έκανε πρόταση γάμου και μετακόμισε στο σπίτι του Θέμη.

«10 χρόνια μαζί… Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή … Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς! #myman #myfamily #tenyearsanniversary» έγραψε στην ανάρτηση της.

View this post on Instagram

10 χρόνια μαζί… Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή … Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς! ❤️ #myman #myfamily #tenyearsanniversary

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on