Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το στομάχι σας; Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει να κόψετε αμέσως για να μην έχετε θέματα και να έχετε ένα πιο υγιές έντερο.

Τα συμπτώματα από ένα έντερο που δεν λειτουργεί σωστά είναι ήδη γνωστά. Κόπωση,ερεθισμός του δέρματος, πρήξιμο, δυσκοιλιότητα. Ποια είναι τα τρόφιμα που πρέπει να τρως για να το αποφύγεις αυτό;

Από ποτά μέχρι και το κόκκινο κρέας, αυτές είναι οι 7 τροφές που πρέπει να εξαφανίσεις από την διατροφή σου.

Αλκοόλ 

Δεν αποτελεί έκπληξη πως αν πίνεις πολύ αλκοόλ θα κάνεις κακό στην υγεία σου. Πειράζει την ισορροπία του εντέρου σου και μεγαλώνει σε αυτό βακτήρια.

Προσθετικά

Περιέχουν υψηλά λιπαρά και χαμηλή περιεκτικότητα σε ίνες.

Κόκκινο κρέας

Ενώ απολαμβάνετε το περίεργο βιολογικό κόψιμο της μπριζόλας δεν πρόκειται να παίξετε με το χάος στο πεπτικό σας σύστημα, καταναλώνοντάς το συχνά, θα μπορούσε ταράξει την ισορροπία του εντέρου σας.

Αναψυκτικά με ανθρακικό

Περιέχουν γλυκαντικά και οι έρευνες έχουν δείξει πως προκαλούν βακτήρια που βλάπτουν το πεπτικό σύστημα καθώς γίνεται τοξικό.

Κορεσμένο λίπος

Ενώ οι υψηλές λιπαρές δίαιτες επαινούνται από πολλούς ως την απάντηση σε μια μακρά και καρποφόρα ζωή, μια τέτοια διατροφή είναι πλούσια σε υγιή λίπη, όπως απαντάται στα φυσικά τρόφιμα όπως το αβοκάντο και τα λιπαρά ψάρια.

Τεχνητά συστατικά

Αποφύγετε τα επεξεργασμένα και εκλεπτυσμένα τρόφιμα όπου είναι δυνατόν. Τα σνακ όπως τα τσιπς, τα κράκερ, τα γλυκά και άλλα συσκευασμένα αντικείμενα καθώς είναι συνήθως γεμάτα από ένα πλήθος προσθέτων και συντηρητικών που μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμια για τα βακτήρια στο έντερο σας.

Περιέχουν σπάνια συστατικά φιλικά προς το έντερο, γι ‘αυτό προτιμάτε να τα βλέπετε ως μια πιο σπάνια απόλαυση αντί να τρώτε σε καθημερινή βάση και να κατευθυνθείτε προς το διάδρομο παραγωγής στο μπακάλικο.