Είναι αλήθεια πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια ως προς τα trends της σεζόν, όσον αφορά στα τζιν μας. Καμιά φορά θα επιλέξεις ένα σκισμένο, άλλες ένα flare, ή καμιά φορά θα σκεφτείς να βάλεις ένα λίγο πιο σκούρο μπλε από το κλασικό blue jean. Αλλά όπως και να έχει, θα μείνεις σταθερή στην επιλογή σου: Skinny, mom ή και boyfriend.

Υπάρχει ωστόσο μία τεράστια αλλαγή στα trend των τζιν που ήταν κυρίαρχος της ντουλάπας μας στα 90’s και σκοπεύει να κάνει ένα δυναμικό comeback τώρα. Αυτό δεν είναι άλλο από τα χαμηλοκάβαλα.

Με αυτό το κομμάτι θα απογειώσεις όλα τα looks σου με μία κίνηση!

Όλες ερωτευτήκαμε τα ψηλόμεσα παντελόνια τις τελευταίες δύο δεκαετίες τόσο που οριακά ξεχάσαμε ότι υπάρχουν κι άλλα παντελόνια.

Προσπάθησε ωστόσο να ταξιδέψεις το μυαλό σου, σε εκείνη την εποχή πριν από 20 χρόνια, και θα θυμηθείς την Paris Hilton, την Christina Aguilera και τις Destiny’s Child να σκίζουν με τις εμφανίσεις τους με τα χαμηλοκάβαλα τζιν.

Ωστόσο δεν πρόκειται για μία μόδα που έχει χαθεί στο χρόνο, μιας και μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα έχουν υιοθετήσει τη μόδα των χαμηλοκάβαλων, όπως για παράδειγμα η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski. Ακόμα, μεγάλοι οίκοι μόδας, κυκλοφορούν στις νέες τους συλλογές, τέτοια κομμάτια και μας επαναφέρουν δυναμικά στα 90’s.

Βέβαια η μόδα δεν έχει επιστρέψει ακριβώς όπως ήταν, αλλά έχει αλλάξει ελάχιστα, κυρίως όσον αφορά στο πόσο στενό είναι το τζιν. Όσο για το τοπάκι με το οποίο το συνδυάζεις, μπορείς να βρεις κάτι πιο χαλαρό και φαρδύ, από τα μπουστάκια που επέλεγαν οι stars πριν 20 χρόνια.