Θες να είσαι πάντα στην μόδα; Αυτά είναι τα 5 fashion rules που δεν πρέπει να φοβάσαι να «σπάσεις»!

Η μόδα πρέπει να έχει πλάκα και μια από τους πιο εύκολους τρόπους να το κάνεις είναι να μην ξοδεύεις χρόνο το πρωί μπροστά από την ντουλάπα σου να σκέφτεσαι τα do και τα dont’s.

Οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να «σπάνε» και αν σε ανησυχεί η γκαρνταρόμπα σου παρακάτω θα μάθεις τους κανόνες που δεν πρέπει να φοβάσαι να αγνοήσεις.

Οι πούλιες είναι μόνο για το βράδυ

Υπήρχε ένας κανόνας ότι οι πούλιες θα έπρεπε να είναι κρυμμένες μέσα στην ντουλάπα σου μέχρι να πέσει ο ήλιος, αλλά αυτός είναι ένας κανόνας της μόδας που πρέπει να σπάσεις. Προσθέστε μια μικρή λάμψη και έχετε ένα γρήγορο τρόπο για να βάλετε χρώμα στην ζωή σας.

Δεν πρέπει να συνδυάζεις τζιν παντελόνι με τζιν τζάκετ

Όποιος έχει συνδυάσει το τζιν τζάκετ του με τα αγαπημένα τζιν γνωρίζει ότι είναι ένας κανόνας που πρέπει να ξεχαστεί εξ ολοκλήρου.

Το μπλε και το μαύρο δεν πρέπει να συνδυάζονται 

Δεν είμαστε σίγουροι από πού ήρθε αυτός ο παλιομοδίτικος κανόνας, αλλά θα παραδεχτούμε ότι τον έχουμε σπάσει εδώ και καιρό. Αν έχετε δει την πασαρέλα του Dior, τότε καταλαβαίνεται ότι είναι καλό για τις ντουλάπες μας, σωστά;

Μην μπερδεύεις μεταξύ τους διάφορα prints

Είναι ακόμη ένας κανόνας που δεν ισχύει. Μια δυναμική προσέγγιση αν τα ταιριάξετε καλά και τα αναμίξετε θα κάνει ένα δυναμικό look.

Μην φοράς ροζ και κόκκινο μαζί

Ξεχάστε το μπλε και το μαύρο, συνδυάζοντας ροζ και κόκκινο μαζί θεωρήθηκε κάποτε η απόλυτη αμαρτία της μόδας. Ευτυχώς εκείνες οι μέρες είναι πραγματικά πίσω μας.