Κορίτσια προσοχή! Πρέπει να γνωρίζετε ποιο είναι το ένα και μοναδικό προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να βάλετε στα μαλλιά σας.

Υπάρχει ένα προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να βάλετε πάνω σας. Δείτε τι είναι και για ποιο λόγο δεν πρέπει να το βάλετε.

Η μυρωδιά των καθαρών μαλλιών είναι εθιστική. Το να βάζεις το αγαπημένο σου σαμπούαν με μυρωδιά φρούτων, σε κάνει να μυρίζεις σαν τροπικό φρούτο.

Και μπορεί να είναι μεγάλος πειρασμός να ψεκάζεσαι με το άρωμα σου μια στο τόσο, το άρωμα είναι το μοναδικό προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να βάλεις πάνω σου καθώς δεν βοηθάνε να είναι υγιείς.

Υπάρχει ένας λόγος για αυτό και είναι απλό: το άρωμα περιέχει αλκοόλ. Το αλκοόλ στεγνώνει πολύ για τα μαλλιά, αφήνοντάς τα εύθραυστο στην αφή και πολύ πιο πιθανό να υποστεί θραύση. Έτσι, αν θέλετε να αποφύγετε τα μαλλιά που είναι σαν «σανό», μην τους βάζετε άρωμα.

Για κάτι τόσο γλυκό και πολύ καλύτερο για τα μαλλιά σας, δοκιμάστε ένα mist. Είναι ακόμα αρωματισμένα, αλλά το περιεχόμενο σε αλκοόλ είναι πολύ χαμηλότερο.

Μπόνους: επειδή τα μαλλιά είναι καλά στο να κρατούν τη μυρωδιά, τo mist σας θα διαρκέσει για πολύ καιρό, ώστε να μην χρειάζεται να το ανανεώνετε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Προηγούμενο άρθροΑναρωτιέσαι τι να αγοράσεις στο παιδί σου ως δώρο; Βρήκαμε την λύση! Είναι απλά και θα τα λατρέψουν σίγουρα!
Επόμενο άρθροΑπό αυτές τις τροφές κινδυνεύουν τα παιδιά μας από πνιγμό!