Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ένα σημαντικό μυστικό για τη διατροφή τη δική μου αλλά και της οικογένειάς μου. Είναι σημαντικό να τρεφόμαστε με προϊόντα που μας κρατούν χορτάτους με έναν υγιεινό τρόπο.

Πολλοί από εμάς νομίζουμε πως δεν έχουμε ανάγκη από περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα. Έτσι πίστευα κι εγώ μέχρι που διάβασα τη μεγάλη μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής & Υγείας ( ΠΑ.ΜΕ.Δ.Υ.) που έδειξε ότι μεγάλο μέρος του πληθυσμού, όλων των ηλικιών, στη χώρα μας δεν προσλαμβάνει τις απαραίτητες ημερήσιες ποσότητες σε βιταμίνες και μέταλλα.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το 66% του πληθυσμού έχει χαμηλή πρόσληψη σε ασβέστιο, το 83% του πληθυσμού στο φολικό οξύ, το 35% στο σίδηρο και το πιο εντυπωσιακό : το 98% του πληθυσμού έχει χαμηλή πρόσληψη σε βιταμίνη Dπου είναι και τόσο απαραίτητη. Τι κάνω λοιπόν εγώ για να βοηθήσω όλα τα μέλη της οικογενείας μου να λαμβάνουμε ακόμη περισσότερες βιταμίνες και μέταλλα; Τρώμε καθημερινά ένα τοστάκι με το πεντανόστιμο ψωμί Παπαδοπούλου Plus με ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ & βιταμίνη D. Όχι μόνο συμβάλλει στην πρόσληψη αυτών των απαραίτητων στοιχείων για τον οργανισμό μας αλλά αρέσει και σε όλους μας τόσο πολύ!

Είναι ένα εξαιρετικό πρωινό για όλους μας αλλά και ιδανικό κολατσιό για μένα που όλη ημέρα τρέχω και για τα παιδιά στο σχολείο. Γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό, είναι το αγαπημένο όλης της οικογένειας! Αν τολμήσω να ετοιμάσω κάτι άλλο για το σχολείο, τα παιδιά μου κάνουν επανάσταση!

Δεν είναι ανάγκη να πεινάς για να τρέφεσαι σωστά. Το ψωμί του τοστ Παπαδοπούλου Plus είναι μια μικρή απόλαυση στην καθημερινότητα μας από το πρωί που ξεκινάμε μέχρι αργά το βράδυ, που θα επιστρέψουμε στο σπίτι ενώ ταυτόχρονα οι βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει έχουν πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Συγκεκριμένα η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ το ασβέστιο είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική κατάσταση των οστών μικρών και μεγάλων. Ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και το φολικό οξύ συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και κούρασης. Όλα αυτά τα οφέλη βέβαια στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.

Κι επειδή δεν σας ξεχνώ ποτέ… έρχεται ένας νέος διαγωνισμός και πέντε από εσάς έχουν την ευκαιρία να λάβουν 8 συσκευασίες ψωμί Παπαδοπούλου. Συγκεκριμένα:

  • 4 συσκευασίες Plus
  • 1 συσκευασία Χωριανό ολικής άλεσης
  • 1 συσκευασία Χωριανό πολύσπορο
  • 1 συσκευασία Αρχαία Σπορά ολικής
  • 1 συσκευασία Γεύση² ολικής

Πως;  Αρκούν τρία απλά βήματα:

  1. Follow τη σελίδα του @youweekly.gr  στο Instagram
  2. Like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram
  3. Tag δύο φίλους σου στα σχόλια!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο Instagram στις 27/11!!!

Καλή επιτυχία!!

Aκολουθήστε τη σελίδα στο facebook @PsomiPapadopoulou για περισσότερα!

Οι νικητές είναι:

tarifaki2018
elena_blueofgreece
evabernidaki
apollwnia
sia.k78