Κορίτσια μου, όπως ξέρετε πολύ καλά, η έντονη καθημερινότητά μου που ξεκινά από νωρίς το πρωί με κάνει να είμαι ιδιαίτερα απαιτητική με τη φροντίδα της επιδερμίδας μου. Γι’αυτό το λόγο και επιλέγω πολύ προσεκτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Τελευταία μου ανακάλυψη είναι η νέα σειρά bioten Detox, μια σειρά φτιαγμένη για τα κορίτσια της πόλης, όπως και εγώ άλλωστε! Η νέα σειρά, που έχει γίνει πια το must-have της καθημερινής μου φροντίδας, έχει όλα εκείνα τα συστατικά για να προστατέψω το πρόσωπό μου από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και το στρες και να ανταπεξέλθω στους έντονους ρυθμούς της ζωής στην πόλη.

Να λοιπόν τι περιλαμβάνει το καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς μου… Αν έπρεπε να επιλέξω μόνο μία κίνηση-ματ για την ιεροτελεστία φροντίδας μου, αυτή θα ήταν ξεκάθαρα ο καθαρισμός. Ξεκινώ λοιπόν χρησιμοποιώντας το τζελ καθαρισμού bioten Detox, που καθαρίζει απαλά το πρόσωπό μου χαρίζοντας μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας.Στη συνέχεια εφαρμόζω την κρέμα ημέρας της σειράς, η οποία θωρακίζει την επιδερμίδα μου από τη φθορά του χρόνου, ενώ ακόμη την αναζωογονεί διατηρώντας τη ξεκούραστη όλη ημέρα! Η καθημερινή μου όμως τελετουργία περιποίησης δεν σταματά εκεί. Έτσι, λίγο πριν κοιμηθώ κάνω ντεμακιγιάζ με το νερό καθαρισμού της σειράς και μετά απλώνω την κρέμα νύχτας. Για τις πολύ απαιτητικές ημέρες που θέλω μια έξτρα φροντίδα για το πρόσωπό μου, μετά τον καθαρισμό μου εφαρμόζω τη μάσκα της σειράς που προσφέρει μια στοχευμένη δράση στην επιδερμίδα μου.

Μάλιστα για να γνωρίσεις καλύτερα τη νέα σειρά bioten Detox σου ετοιμάσαμε ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 5 υπερτυχερές θα κερδίσουν από μια ολοκληρωμένη σειρά. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow τη σελίδα του @youweekly.gr  και @bioten_greece στο Instagram
  2. Like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram
  3. Tag δύο φίλους σου στα σχόλια!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο Instagram @youweekly.gr  στις 01/11!!!

Καλή επιτυχία!!

Oι νικητές είναι:

  goumascatherine
 rafaellavalava
agg.pappa
argurw_pant
makis.vl