Αγαπημένες μου, σίγουρα ένα ασφαλές, ευέλικτο και funky αυτοκίνητο για την πόλη είναι μέσα στις προτεραιότητές μας για τις καθημερινές μετακινήσεις με τα παιδιά στα φροντιστήρια, στις αθλητικές δραστηριότητες, στις βόλτες, στα ψώνια. Και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μόλις είδα το νέο Renault Twingo ένιωσα πως αυτό το αυτοκίνητο το βρήκα! Τι με κέρδισε πάνω του; Το τέλειο στυλ, η άνεση και ο μοντέρνος σχεδιασμός του που έρχονται πακέτο μαζί με το όνομα Renault.

Μιλάω για ένα κομψό αυτοκίνητο, απόλυτα πρακτικό στη καθημερινή χρήση στους δρόμους της πόλης και σούπερ ασφαλές. Πόσο σημαντικό είναι που η θέση οδήγησης είναι ψηλά έτσι ώστε να βλέπω τα πάντα γύρω μου! Πόσο βολικό είναι που με την εξαιρετικά μικρή ακτίνα κύκλου στροφής που διαθέτει, μπορώ να παρκάρω πανεύκολα και στα πιο στενά σημεία!

Με σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας για να με προσέχει κάθε στιγμή, ρυθμιστή και περιοριστή ταχύτητας, δυναμικό έλεγχο πορείας (ESC), μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους για απόλυτη ασφάλεια, αισθάνομαι πως έχω τον πλήρη έλεγχο στο δρόμο.

Επιπλέον ζει και κινείται μαζί μου, αφού με το νέο σύστημα infotainment EASY LINK με την οθόνη αφής, συνδέω εύκολα το smartphone μου (σε Apple™ ή Android™ περιβάλλον) και αποκτώ πρόσβαση στις αγαπημένες μου εφαρμογές με μια κίνηση ώστε να επικοινωνώ με τους αγαπημένους μου κάνοντας πιο εύκολη την καθημερινότητά μου.

Όσο για το εσωτερικό του; Έχει απίστευτη ευρυχωρία που ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Με πέντε πόρτες, αναδιπλούμενη πλάτη στην πίσω σειρά καθισμάτων, επίπεδο χώρο φόρτωσης και δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους μέχρι 2,31 μέτρα μπορώ να τα χωρέσω όλα. Και τους σάκους των δύο κοριτσιών μου με τα ρούχα για το μπαλέτο και το καρότσι μαζί με τα παιχνίδια του μικρού μου γιού. Επιπλέον, υπάρχει χώρος και για τα δικά μου προσωπικά αντικείμενα αφού στους “έξυπνους” αποθηκευτικούς του χώρους, κάθε πράγμα βρίσκει τη θέση του – από το μπουκάλι με το νερό μέχρι το laptop μου!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας για να πάρεις μία φίλη / έναν φίλο σου, 200€ και το Renault Twingo και να πάτε μαζί για ψώνια ή να απολαύσετε ένα γεύμα στο αγαπημένο σας στέκι στην Κηφισιά.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  1. follow τη σελίδα του @youweekly.gr και @renault_greece στο Instagram
  2. like στο Post του διαγωνισμού
  3. Κάνε tag τη φίλη / τον φίλο σου!

O νικητής θα βγει από τα σχόλια του post του διαγωνισμού στις 04/10!!!

Καλή επιτυχία!!

Η νικήτρια είναι:

  • adrianabisbiki