Κορίτσια μου, τελευταία όπως σας έχω άλλωστε αποκαλύψει ξανά έχω κάνει μια στροφή στα φυσικά προϊόντα, που έχουν γίνει πλέον κομμάτι της καθημερινής μου φροντίδας.

Πρόσφατα μάλιστα σε μια επίσκεψή μου σε ένα κατάστημά της αγαπημένης μου εταιρίας Fresh Line ανακάλυψα τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου, Ωκεανίδα, που είναι βασισμένη σε φυσικά συστατικά που προέρχονται από τη θάλασσα.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει την ενυδατική κρέμα για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα, τον ενυδατικό και προστατευτικό ορό για κάθε τύπο δέρματος και την ενυδατική και προστατευτική κρέμα ματιών σε μορφή τζελ.

Και τα 3 προϊόντα της Ωκεανίδας περιέχουν στην πολύτιμη σύνθεσή τους 2 καινοτόμα συμπλέγματα. Το ένα αποτελείται από  μικροφύκος & μήλο για πλούσια 12ωρη ενυδάτωση, προστασία από την απώλεια νερού και ενδυνάμωση της επιδερμίδας. Το άλλο περιέχει θαλασσινό νερό και εκχύλισμα από κοράλλι προσφέροντας σούπερ ενυδάτωση στo πρόσωπό μου και ενίσχυση της υγείας του.

Επιπλέον, ο ορός και η κρέμα gel ματιών εμπλουτισμένες με το συστατικό Blue Oleactif θωρακίζουν την επιδερμίδα από την ατμοσφαιρική ρύπανση και το blue light που εκπέμπουν οι οθόνες των υπολογιστών και των κινητών που χρησιμοποιούμε όλες μας κάθε μέρα.

Eάν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις την σειρά Ωκεανίδα μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό στο Instagram του youweekly.gr, στον οποίο πέντε από εσάς θα κερδίσετε από μια ολοκληρωμένη σειρά, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

-follow τη σελίδα του @youweekly.gr και της @fresh_line στο Instagram

-like στο Post του διαγωνισμού στο Instagram

-Κάνε tag δύο φίλους σου στα σχόλια του post!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο Instagram στις 01/07!!!

*Οι νικητές είναι:

iwanna_palamioti

goumascatherine

angelicatalata

dimitra_aik92

argyrw_pant