Κορίτσια μου, σήμερα θα σας αποκαλύψω την πιο αγαπημένη μου συνταγή! Δοκιμάστε γεμιστό ψωμί με μοτσαρέλα και ζαμπόν και θα ξετρελαθείτε.
Εγώ όταν την φτιάχνω πάνω από μια ημέρα δεν κρατάει
Δείτε ακόμη: «Σπιτική γρανίτα φράουλα! Το ιδανικό γλύκισμα για το καλοκαίρι»!
Πάμε όμως να δούμε τι υλικά χρειαζόμαστε και πόση ώρα θέλει για να το φτιάξουμε!
Υλικά
1 καρβέλι ψωμί μεγάλο
100 γραμμάρια ζαμπόν
100 γραμμάρια μοτσαρέλα
4 ντομάτες
Ελαιόλαδο
Δείτε ακόμη:«Πεντανόστιμα λιγκουίνι με λαχανικά και τυρί κρέμα! Η συνταγή που θα λατρέψετε να τρώτε»!
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε οριζόντιες φέτες χωρίς να βάζουμε το μαχαίρι μέχρι το τέλος. Οι φέτες πρέπει να παραμείνουν ενωμένες. Ψιλοκόβουε τη μοτσαρέλα και το ζαμπόν σε φέτες και τα βάζουμε ανάμεσα στις φέτες. Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε φέτες. Τι βάζουμε και αυτές ανάμεσα στο ψωμί, προσθέτουμε λίγο λάδι και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Το ψωμί θα είναι έτοιμο όταν το τυρί έχει λιώσει και η φλούδα έχει γίνει τραγανή.