Αγαπημένες μου, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πάντα αναζητούσα ένα απορρυπαντικό αποτελεσματικό αλλά και ευγενικό με τα ρούχα των παιδιών μου που να μπορώ να εμπιστευτώ για να έχω τα μπλουζάκια, τα φορέματα, τις φόρμες και τα παντελονάκια τους υγιεινά καθαρά και υπέροχα αρωματισμένα.

Και ξέρετε κάτι; Το βρήκα μόλις πριν λίγες εβδομάδες στα ράφια του supermarket και κυκλοφορεί σε σκόνη και υγρό, σε δύο υπέροχα αρώματα Original και Fresh Clean. Όπως ήδη έχετε καταλάβει, μιλάω για τα νέα απορρυπαντικά της Klinex που ήρθαν για να κάνουν το πλύσιμο των ρούχων μου… διασκέδαση!

Εννοείται πως τα δοκίμασα και στους πιο δύσκολους λεκέδες, όπως για παράδειγμα στα σημάδια από μαρκαδόρους στα μπλουζάκια των κοριτσιών μου και… δικαιώθηκα! Χάρη στην αποτελεσματική και χωρίς χλώριο σύνθεσή τους, τα ρουχαλάκια της Νάγιας και της Μαίρης είναι πεντακάθαρα ενώ τα αρώματα Original και Fresh Clean μου έφτιαξαν (στην κυριολεξία) τη μέρα! Τώρα πια τα απορρυπαντικά Klinex δεν τα αλλάζω με τίποτα, ενώ όπου σταθώ κι όπου βρεθώ δεν σταματάω να τα προτείνω και σε άλλες μανούλες!

Εάν θέλεις να είσαι κι εσύ σίγουρη με το πλύσιμο των ρούχων όλης της οικογένειας μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσεις Τα νέα απορρυπαντικά Klinex. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην παρακάτω φόρμα, να αποδεχτείς τους όρους συμμετοχής και να συμπληρώσεις  τα στοιχεία σου.

Φόρμα Συμμετοχής Klinex

Οι νικητές θα κληρωθούν στις 14/06!!!

Kαλή επιτυχία!!

*Οι νικητές είναι:

Βασιλική Ζαφειρίου

Πηνελόπη Καραβέλη

Τάσος Κοντάρης

Πάρης Αναγνωστόπουλος

Κέλλη Σαρρή