Αγαπημένες μου φίλες, εάν με ρωτήσετε ποια είναι η αγαπημένη μου εποχή θα σας απαντήσω “η άνοιξη”. Μου δίνει πάντα την έμπνευση, το σωστό timing για να ανανεώσω το look μου αλλά και την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού, να αλλάξω τον αέρα του χώρου όλης της οικογένειας, να αφήσω πίσω μου τις γκρίζες μέρες του χειμώνα.

Αυτή την εβδομάδα, για παράδειγμα, έχω βάλει στόχο να “φρεσκάρω” το σαλόνι μου! Με έχει πιάσει μία μανία να αλλάξω τα ριχτάρια και τα μαξιλάρια στους καναπέδες και στις πολυθρόνες, μέσα από μοντέρνα σχέδια σε έντονες αποχρώσεις που θα παίζουν στην παλέτα του μπλε που αγαπώ.

Με τρία παιδιά στο σπίτι που δεν σταματούν στιγμή, θέλω να βρω υφάσματα που θα αντέχουν τις δοκιμασίες και τα πολλά πλυσίματα. Και τώρα που είπα πλυσίματα, πρέπει να ομολογήσω πως και σε αυτή την περίπτωση θα εμπιστευτώ τα νέα απορρυπαντικά Klinex που δεν περιέχουν χλώριο αλλά χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα κάθε μέρα!

Τα βρίσκω σε σκόνη και σε υγρό και σε δύο υπέροχα αρώματα Original και Fresh Clean στην μπλε και πράσινη συσκευασία αντίστοιχα και ξέρω πως με τη βοήθειά τους έχω ένα σπίτι υγιεινά καθαρό που λάμπει!

Εάν θέλεις να είσαι κι εσύ σίγουρη να κερδίσεις πλούσια δώρα Klinex, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην παρακάτω φόρμα, να αποδεχτείς τους όρους συμμετοχής και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου.

Φόρμα Συμμετοχής Klinex

Ο νικητής θα βγει στις 31/5
Kαλή επιτυχία!!

*Oι νικητές είναι:

Aναστασία Μανδελενάκη

Παλαμάρη Μαρία

Λουλουμάρη Μαρία

Παναγιώτης Λαζαρίδης

Φώη Μαρία