ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγάπες μου, σήμερα σας έχω μια κλασική συνταγή χωρίς περιττή κούραση! Μακαρόνια με κιμά, η πιο νόστιμη που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Για εσάς που δεν τα πετυχαίνετε καλά ή θέλετε να την κάνετε κάπως διαφορετική, σας έχω την κατάλληλη συνταγή.

Δείτε ακόμη: «Σοκολατένια τούρτα ψυγείου με κρέμα τυριού και κομματάκια Snickers! Σας την προτείνω για τα γενέθλια των παιδιών σας»!

Πάμε να δούμε τι υλικά χρειαζόμαστε και ποια είναι η εκτέλεση της!

Υλικά

200 γρ. σπαγγέτι
200 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
Για τη σάλτσα ντομάτας:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1/4 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 συσκευασία ντομάτα κονκασέ ψιλοκομμένες
Αλάτι πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλα

Εκτέλεση

Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ντομάτας: σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα την ντομάτα κονκασέ με αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά,
ανακατεύοντας τακτικά με ξύλινη κουτάλα.
Ρίχνουμε τον κιμά στη σάλτσα ντομάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει καλά. Προσθέτουμε 1 φλιτζ. νερό, την κανέλα, τα μπαχάρια, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 30 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με ξύλινη κουτάλα.
Βράζουμε τα σπαγγέτι για 7-8 λεπτά σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Τα μεταφέρουμε σε πιάτο, περιχύνουμε με την σάλτσα και τον κιμά και σερβίρουμε αμέσως.