Κορίτσια μου, οι βλεφαρίδες είναι το Α και το Ω για ένα τέλειο και σαγηνευτικό βλέμμα! Για αυτό πρέπει να είναι περιποιημένες.

Εγώ ακολουθώ κάποιες συμβουλές έτσι ώστε να είναι υγιή!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: To jean σορτς που τράβηξε τις εντυπώσεις και ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Μην τις τρίβετε  στο ντεμακιγιάζ

Βιάζεστε να ξεβαφτείτε, όμως με το να τρίβετε τις βλεφαρίδες σας έντονα το μόνο που καταφέρνετε είναι να τις ταλαιπωρείτε και τις καταστρέφετε. Βάλτε λίγο ντεμακιγιάζ ματιών πάνω σε ένα κομμάτι βαμβάκι και απαλά ακουμπήστε για λίγα δευτερόλεπτα το βαμβάκι στα μάτια. Θα καθαρίσουν και δεν θα έχουν ταλαιπωρηθεί.

Καθαρίστε το ψαλίδι

Το ψαλίδι κάνει τέλειες βλεφαρίδες. Όμως πρέπει να είναι πολύ καθαρό από μάσκαρα ώστε να μην «κολλάει» πάνω στις βλεφαρίδες. Πόσες φορές μπορείτε να το χρησιμοποιείτε; Καλύτερα σε ιδιαίτερες εμφανίσεις και όχι περισσότερο από δυο εφαρμογές τη φορά.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η συνταγή μου για σήμερα! Μακαρόνια με άγρια μανιτάρια και κεφαλοτύρι»!

Πριν βάλετε μάσκαρα καθαρίστε πολύ καλά τις βλεφαρίδες σας

Αν έχουν μείνει υπολείμματα μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, τότε το μακιγιάζ σας δεν θα είναι όπως το θέλετε και θα δημιουργηθούν κομπάκια. Άρα πολύ καλό ντεμακιγιάζ αλλά όχι αμέσως εφαρμογή της μάσκαρα. Ξεπλύνετε με λίγο νερό, για να φύγουν τα υπολείμματα και του ντεμακιγιάζ, σκουπίστε και είστε έτοιμες για τη μάσκαρα.