Αγαπημένες μου μανούλες, μπορεί ο καιρός να μάς κάνει διάφορα παιχνίδια, αλλά το Πάσχα πλησιάζει κι εγώ πηγαίνω στο κατάστημα DPAM του The Mall Athens για να βρω τα πιο όμορφα βρεφικά και παιδικά ρούχα αλλά και απίθανες ιδέες για τις πασχαλινές αγορές μου – μόλις έμαθα πως εδώ θα βρω λαμπάδες σε έξι διαφορετικά σχέδια όπου τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα πάνε στα “Παιδικά Χωριά SOS”, ενθουσιάστηκα!Στη DPAM ξέρω πως θα βρω σετ, πιτζάμες, παπούτσια κι αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 14 ετών, όλα made in France, σε χαρούμενα, πρωτότυπα, γεμάτα φαντασία σχέδια, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο και χαρούμενο κόσμο των μικρών μας θησαυρών.

Ανθεκτικά ρούχα για τις… ακούραστες κόρες μου Νάγια και Μαίρη (άλλωστε εδώ και χρόνια οι κολεξιόν DPAM με βγάζουν ασπροπρόσωπη στις δραστηριότητες τους κάθε ώρα της ημέρας), αλλά και βρεφικά σύνολα για τον μικρό μου γιο, όλα σε έντονα χρώματα και χαρούμενα μοτίβα που θα τον ξετρελάνουν!

Το προσωπικό στο κατάστημα όπως πάντα φιλικό, γελαστό και εξυπηρετικό μου εξηγεί τη φετινή έκπληξη της σεζόν, αφού αυτή την άνοιξη έρχονται υπέροχα ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ σε σχέδια και χρώματα εμπνευσμένα από έξι όμορφες πόλεις του κόσμου! Σταματώ στη γωνία της “Λισαβόνας” με χαρακτηριστικό το φωτεινό κίτρινο χρώμα του ήλιου που κυριαρχεί στη συλλογή ενώ το μάτι μου πέφτει στην “Αθήνα” και στα πρωτότυπα prints από τη ελληνική μυθολογία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα στοιχεία της θάλασσας.

Εννοείται πως για τα κορίτσια μου επιλέγω τα κουκλίστικα, floral φορεματάκια του “Μπαμακό” γεμάτα λουλούδια κι έθνικ patterns αλλά και της “Κοπεγχάγης” με τα πιο αστικά σχέδια. Κι επειδή όλα τα ρούχα είναι υπέροχα και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω, δίνω υπόσχεση στον εαυτό μου να ξανάρθω σύντομα ίσως και με τα τρία μου παιδιά αφού στα 20 καταστήματα DPAM υπάρχουν και απίθανοι παιδότοποι με δραστηριότητες ώστε τα βλαστάρια μας να απασχολούνται δημιουργικά μέχρι να κάνουμε τα ψώνια μας!

Κάντε και εσείς δικά σας 2 σετ με όμορφα ρουχαλάκια (1 για αγόρι και 1 για κορίτσι) από την DPAM μέσα από τον πιο πασχαλινό διαγωνισμό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

  1. follow τη σελίδα του@youweekly.gr στο Instagram
  2. like στο Post του διαγωνισμού
  3. Κάντε tag δύο φίλους σας!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 19/04!

Καλή επιτυχία!

Αυτές είναι οι δυο νικήτριες ersida_hamzollari_ και eirinitegou

 

Εάν θέλετε να δείτε όλη τη συλλογή online δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.dpam.gr