ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγάπες μου, για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο για να μαγειρέψετε, αλλά παρόλα αυτά δεν θέλετε να είναι και κάτι πρόχειρο, σας έχω την καλύτερη συνταγή.

Ομελέτα φούρνου! Εγώ προσωπικά την λατρεύω και την φτιάχνω όποτε μου έρθει η όρεξη, μιας και δεν θέλει πολλά υλικά ή κούραση.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γλυκιά ανάρτηση με τα παιδιά της!

Αυτή είναι η συνταγή και η εκτέλεση!

Υλικά συνταγής
8 αυγά
2 πατάτες
1/4 κασέρι
1 λουκάνικο χωριάτικο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1 πιπεριά

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Χοιρινό στο φούρνο με πατάτες»!1

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες, και τις κόβουμε για τηγάνισμα π.χ. λεπτές ροδέλες. Σε ένα τηγάνι, βάζουμε λάδι και τηγανίζουμε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Προσοχή: δεν θέλουμε να γίνουν ξερές! Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια, όσο πιο μικρά γίνεται. Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβουμε το κασεράκι σε μικρά κυβάκια. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπώλ. Ρίχνουμε μέσα το κασέρι.

Σωτάρουμε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά. Αδειάζουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ, και κατόπιν περιχύνουμε με το μείγμα των αβγών. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Ψήνουμε την ομελέτα μας στους 200oC για 20 λεπτά.