Αγάπες μου, πιστεύω δεν είμαι η μόνη που υπάρχουν ημέρες που θέλω να φάω κάτι ελαφρύ.

Για αυτό, όταν είμαι σε αυτές τις ημέρες, προτιμώ να φτιάχνω μια σαλάτα. Μια από τις αγαπημένες μου είναι με πατάτες και ελιές.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το αγαπημένο κομμάτι των ’00s!

Υλικά!

1/2 κιλό πατάτες βρασμένες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
αλάτι ψιλό
5 αγγουράκια τουρσί
3 κουταλιές κάπαρη
12 ελιές Καλαμών
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
2 κουταλιές μουστάρδα
λίγο μπαλσάμικο
αλάτι χοντρό
1/2 ποτηράκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση!

βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους για περίπου μισή ώρα. Έπειτα τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα αγγουράκια τουρσί, την κάπαρη, τις ελιές και αλάτι.

Στη συνέχεια β άζουμε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, λίγο μπαλσάμικο, τη ζάχαρη, τη μουστάρδα και λίγο χοντρό αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε τη σος στο μπολ με τις πατάτες και είναι έτοιμη!