Αγαπημένα μου κορίτσια!

Θέλω να σας τονίσω πόσο πολύ λατρεύω τη μόδα! Άλλωστε ήταν και η ανάγκη μου να δημιουργήσω το blog μου. Και επειδή σήμερα έχω διάθεση για εξομολογήσεις, σας λέω…

Εκτός από καθημερινό μου outfit, υπάρχουν κάποια ρούχα στην ντουλάπα μου τα οποία λατρεύω. Είμαι συναισθηματικά δεμένη, όπως για παράδειγμα το αγαπημένο μου μοβ μοχέρ πουλόβερ, δώρο του άντρα μου τα Χριστούγεννα.

Σε ποιο απορρυπαντικό όμως να εμπιστευτείς αυτά τα ρούχα σου?

Πήρα τη μαμά μου και της είπα: «Μαμά τη μπλούζα που μου έκανες δώρο θα την πλύνω με klinex και βέβαια άρχισε… Τι είναι αυτά που λες? Είναι ευαίσθητο ρούχο, και την άφησα να λέει… Αφού τελείωσε το παραλήρημα έκανες τρία παιδιά και ακόμα δεν ξέρεις πώς να πλύνεις, κτλ. της λέω γεμάτη περηφάνια: «Μαμά μου μεγάλωσες με Klinex και αυτό δεν αλλάζει…» της λέω λοιπόν για τη νέα σειρά απορρυπαντικών της kilinex.

Μαμά μου, ο μοναδικός συνδυασμός της υγιεινής καθαριότητας και απολύμανσης, χωρίς χλώριο που μου προσφέρει η νέα σειρά με δύο υπέροχα αρώματα Original και Fresh Clean εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα! Τρανή απόδειξη; Όταν πριν λίγες μέρες έπλυνα το κασμιρένιο μου πουλόβερ με Klinex και μάλιστα χωρίς να προσθέσω κάποιο επιπλέον ενισχυτικό προϊόν για εκείνον τον τεράστιο λεκέ από λάδι που τόσο πολύ φοβόμουν πως δεν θα αποχωριστώ ποτέ…

Η νέα σειρά υπάρχει σε σκόνη αλλά και υγρό και μού εγγυάται ότι θα πλυθούν όπως πρέπει χωρίς να μπουν ή να χάσουν τη φόρμα τους. Κρατώ το νέο απορρυπαντικό Klinex και σκέφτομαι πως ούτε λίγο ούτε πολύ ανήκω σε μία νέα γενιά καταναλωτών ενός μεγάλου ονόματος, μίας παράδοσης που πέρασε από τη γιαγιά στη μαμά μου και τώρα τη συνεχίζω εγώ. Και ξέρετε; Κάτι μου λέει πως θα την ακολουθήσουν και τα παιδιά μου…

Η εικόνα μου στο τηλεοπτικό πλατό και στην καθημερινότητά μου δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για τη δουλειά που κάνω και αγαπάω αλλά και μια προσωπική μου ανάγκη να είμαι πάντα περιποιημένη και καλοντυμένη κάθε ώρα της ημέρας! Τι καλύτερο λοιπόν από τη νέα σειρά της Klinex που μετά από κάθε πλύσιμο κάνει τα ευαίσθητα και μάλλινα ρούχα μου να φαίνονται σαν καινούργια κρατώντας τα χρώματα ζωντανά.

Εάν θέλετε να διαπιστώσετε κι εσείς το νέο “θαύμα” της Klinex , δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και πέντε από εσάς θα κερδίσουν σούπερ δώρα.

Μπείτε στην παρακάτω φόρμα, αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

https://goo.gl/forms/e79ydkDMDD142xtB3 

Οι νικητές θα κληρωθούν στις 26/03!

Kαλή επιτυχία!!

*Oι νικητές είναι:

  • Μαίρη Βαρδαβά
  • Μαρία Παππα
  • Φαίη Μπότσαρη
  • ΑΡΙΣΤΕΑ ΤΣΑΤΣΗ
  • ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΝΙΔΑΡΗ