ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κορίτσια μου, αγαπώ την μαγειρική! Ειδικά όταν πρόκειται να μαγειρέψω για την οικογένεια μου!

Μου αρέσει να τους φτιάχνω διάφορες λιχουδιές, για να παίρνουν και τα κορίτσια μου στο σχολείο.

Δείτε ακόμη:Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σαββατιάτικη βόλτα με τον σύζυγο και τα παιδιά της!

Μια αγαπημένη μου συνταγή είναι η τεμπέλικη τυρόπιτα χωρίς γλουτένη!Είναι ένα αλμυρό, αφράτο, τυρένιο κέικ.

Υλικά
400 γρ. αλεύρι Schär Mix B
1 γεμάτη κ.γ. baking powder
200 ml Ελαιόλαδο
200 γιαούρτι
400 ml Νερό
250 γρ. φέτα
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1 αυγό
Σουσάμι
Αλάτι & Πιπέρι
Ελαιόλαδο για το ταψί

Εκτέλεση
1) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι Schär Mix B με το baking powder.

2) Προσθέτουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αυγό και το μισό νερό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σιγά-σιγά και το υπόλοιπο νερό μέχρι να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός.

3) Προσθέτουμε τα τυριά και αλατίζουμε ανάλογα με το πόσο αλμυρά είναι τα τυριά μας. Προσθέτουμε πιπέρι και ανακατεύουμε.

4) Λαδώνουμε καλά ένα ορθογώνιο πυρίμαχο σκεύος και απλώνουμε ομοιόμορφα τον χυλό μας. Λαδώνουμε την επιφάνεια της τυρόπιτας με ένα πινέλο και πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι.

5) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 1 ώρα, στις αντιστάσεις.

6) Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρουμε.