Κορίτσια μου, όλες θέλουμε τα παιδιά μας να τρώνε υγιεινά στο σχολείο! Εγώ προσωπικά, φτιάχνω μόνη μου το πρωινό που θα φάνε!

Φτιάχνω εύκολα και γρήγορα, νόστιμα και θρεπτικά σάντουιτς με υλικά που τους αρέσουν. Οι κόρες μου λατρεύουν την ομελέτα με αποτέλεσμα να είναι το κύριο υλικό!

Δείτε ακόμη:Αυτός είναι ο σύμμαχός μου για τους δύσκολους λεκέδες στα ρούχα των παιδιών μου!

Αν αρέσει και στα δικά σας παιδιά η ομελέτα, αυτή είναι η συνταγή μου! Χωρέστε ένα μίνι πρωινό σε ένα αφράτο σάντουιτς και δώστε στα παιδιά ένα χορταστικό κολατσιό που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις λιχουδιές που δίνουν στο σχολείο.

Τι θα χρειαστείτε

Αφράτο ψωμάκι για burger ή brezel

Αλμυρό βούτυρο

3 φέτες μπέικον

1 αυγό ομελέτα, κομμένο σε κομμάτια

2 φέτες ντομάτας

Αλάτι

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα Zara πέδιλα της που συνδυάζονται με τα πάντα και κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ!

Τι πρέπει να κάνετε

Φτιάξτε τη μικρή ομελέτα αλατίζοντας ελαφρά το αυγό και ψήστε ή τηγανίστε τις φέτες μπέικον. Αλείψτε με αλατισμένο βούτυρο το ψωμί και προσθέστε την ομελέτα, που έχετε κόψει σε μικρά κομμάτια. Τέλος, βάλτε το μπέικον -κομμένο σε κομμάτια ή σε ολόκληρες φέτες- και την ντομάτα και πακετάρετε το σνακ-πρωινό-σάντουιτς του παιδιού.