Αγαπημένες μου, είστε κι εσείς μανούλες και ξέρετε τι περνάω. Με δύο μικρά κορίτσια που πηγαίνουν σχολείο με διαφορετικά ρούχα κάθε μέρα, φορεματάκια, κολάν, φόρμες γυμναστικής αλλά κι ένα αγόρι 10 μηνών που δεν σταματά πουθενά, καταλαβαίνετε πως στο σπίτι μας το πλυντήριο ρούχων δεν σταματά ποτέ να δουλεύει.

Φαντάζεστε λοιπόν τη στοίβα με τα άπλυτα που έχω κάθε μέρα μπροστά μου συν το άγχος που με πιάνει του στυλ: “Αυτός ο λεκές από κόκκινο μαρκαδόρο θα βγει;” ή “τόση κέτσαπ πώς χώρεσε σε ένα τόσο δα μικρό μπλουζάκι;”.

Η αλήθεια είναι πως πάντα προβληματιζόμουν με τι θα πλένω τα ρούχα των παιδιών μου, αφού η καθημερινότητα μού έχει μάθει πως είναι τρομερά δύσκολο να εμπιστευτείς ένα απορρυπαντικό πλυντηρίου που μπορεί να προσφέρει ρούχα υγιεινά καθαρά.

Κάνοντας βόλτα στα ράφια του super market, μόλις είδα τη νέα σειρά απορρυπαντικών της Klinex σε δύο συσκευασίες και σε σκόνη και σε υγρό και ομολογώ πως ενθουσιάστηκα! Σκέφτηκα… τόσα χρόνια πρώτη…μεγάλη εμπειρία, πρέπει να τα δοκιμάσω. Τα αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη και για να είμαι ειλικρινής πήρα όλη τη σειρά (τόσο βέβαιη ήμουν από την αρχή)!

Σκεφτείτε λοιπόν την έκπληξή μου όταν δοκίμασα τη νέα σειρά απορρυπαντικών πλυντηρίων Κlinex χωρίς χλώριο και σε δύο υπέροχα αρώματα Original και Fresh Clean και είδα πως τηρεί όλα όσα υπόσχεται!

Χάρη στη διπλή της δράση, η σειρά με βοήθησε να έχω τα ρούχα της οικογένειάς μου υγιεινά καθαρά, αφού εξαφάνισε ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες και από τα λευκά αλλά και από τα χρωματιστά ρούχα.

Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Εάν θέλετε να διαπιστώσετε κι εσείς το νέο “θαύμα” της Klinex , δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και πέντε από εσάς θα κερδίσετε πλούσια δώρα.

Μπείτε στην παρακάτω φόρμα, αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

https://goo.gl/forms/e79ydkDMDD142xtB3 

Οι νικητές θα κληρωθούν στις 07/03!

*Oι νικήτες είναι:

  • Γεωργία Λιβανίου
  • Φωτεινή Φόη
  • Παρασκευή Παπαδάτου
  • Χρυσούλα Γιούλη
  • Αναστασία Καραίνδου

Kαλή Επιτυχία!