Ο φακός του YOU ακολούθησε για ένα ολόκληρο 24ωρο την παρουσιάστρια του «Happy Day». Βρεθήκαμε από τις πρώτες πρωινές ώρες στο καμαρίνι της στον Alpha και ακολουθήσαμε βήμα-βήμα το εξαντλητικό αλλά δημιουργικό πρόγραμμα μιας υπερταλαντούχας μαμάς και δημοσιογράφου!

Εδώ και πέντε χρόνια το πρωινό ξύπνημα παραμένει το ίδιο, όπως και η διαδρομή από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, στο στούντιο Pro του Αlpha.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τρυφερές στιγμές με τον γιο της!

Η Σταματίνα ξυπνά στις 5.30 για να βρεθεί μία ώρα αργότερα στο καμαρίνι της. Έχει φροντίσει βέβαια να προετοιμάσει ό,τι αφορά στις δύο μικρές της κόρες που ξυπνούν λίγο αργότερα για το σχολείο τους και να δώσει το πρώτο γεύμα της ημέρας στον δέκα μηνών γιο της, Γιάννη Εφραίμ. Τα πρώτα 45 λεπτά από τη στιγμή που θα βρεθεί στον Alpha ανήκουν στους στενούς συνεργάτες της που επιμελούνται την εμφάνισή της, τη μακιγιέρ και κομμώτριά της Ρούλα Μαρινοπούλου και τον στυλίστα της Σπύρο Σαββίνο τους οποίους εμπιστεύεται απόλυτα. Η Σταματίνα δεν αγαπά τους πειραματισμούς τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Θα δεχθεί όμως τις αλλαγές που θα της προτείνουν, αρκεί να μπορεί να τις υποστηρίξει και να αισθάνεται άνετα με αυτές. Τα μαλλιά της είναι ένα μεγάλο ατού της εικόνας της και δίνει μεγάλη σημασία στο μήκος και την περιποίησή τους. Με τον στυλίστα της φροντίζει να κάνει μία μέρα την εβδομάδα το fitting όλων των υπόλοιπων ημερών για να είναι καλύτερα προετοιμασμένη, αλλά φυσικά κάθε εκπομπή έχει την ιδιαιτερότητά της και οι ενδυματολογικές ανατροπές είναι σχεδόν αναμενόμενες!

Δείτε ακόμη: Η εύκολη συνταγή για σπιτικά cookies που λατρεύουν οι κορούλες μου!

Το καμαρίνι της είναι λιτό με κάποια κάδρα από επίσημες φωτογραφίσεις της, αλλά στο μπουντουάρ της δεσπόζουν οι φωτογραφίες του συζύγου της Θέμη και των τριών παιδιών τους καθώς και δύο αγιογραφίες του Οσίου Εφραίμ, προστάτη της από τα παιδικά της χρόνια. Tη Μονή του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη την επισκέπτεται τακτικά και, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, «επισκέπτομαι τη Μονή από μικρή ηλικία. Ο Θέμης είναι δικηγόρος της Μονής, ενώ ήταν και ο πατέρας του. Από την πρώτη φορά, λοιπόν, που έμεινα έγκυος είχαμε πει πως εάν είναι αγοράκι θα του δώσουμε και το όνομα του Αγίου Εφραίμ». Μισή ώρα πριν από την έναρξη του «Happy Day» η παρουσιάστρια μαζί με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, Μαίρη Παλιαλέξη, και τους υπόλοιπους συνεργάτες της κάνουν την πρώτη σύσκεψη της ημέρας. Η αρχισυντάκτριά της δεν είναι μόνο το δεξί της χέρι στην εκπομπή και άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης της αλλά και στενή της φίλη. Σε εκείνη οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του «Happy Day» που χτυπά για μία ακόμη χρονιά πρωτιές στην τηλεθέαση.