Κορίτσια μου, τα τακούνια πλέον μου έχουν γίνει καθημερινή συνήθεια! Στο γραφείο και στην εκπομπή χρειάζεται να φοράω ψηλοτάκουνα και αυτό με κουράζει.

Είναι λογικό τα πόδια να πονάμε και για αυτό το λόγο στο σπίτι ακολουθώ κάποιες ασκήσεις για να ανακουφίσω τον πόνο. Για εσάς, που έχετε το ίδιο πρόβλημα, ορίστε οι ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν.

Δείτε ακόμη: Η πιο νόστιμη συνταγή για βελουτέ σούπα λαχανικών!

1. Στηρίξτε τις παλάμες και τα γόνατα στο έδαφος. Ανασηκώστε σιγά-σιγά τους γλουτούς, τεντώνοντας τα χέρια και τα πόδια. Σηκώστε καθένα από τα δύο πέλματα, στηρίζοντας το βάρος στο μπροστινό μέρος της πατούσας.

2. Σταθείτε απέναντι σε ένα τοίχο και τεντώστε τα χέρια σας μπροστά. Κάντε έκταση του ποδιού προς τα μπροστά, στηρίζοντας ολόκληρο το πέλμα στο πάτωμα. Ακουμπήστε τα χέρια στον τοίχο, στο ύψος των ώμων. Πιέζετε ώστε να νιώσετε το μυ της γάμπας να τεντώνει.

Δείτε ακόμη: Η εύκολη συνταγή για ονειρική σοκολατόπιτα που λατρεύει η οικογένεια μου!

3. Πάρτε ένα μικρό, σκληρό μπαλάκι, όπως αυτό του τένις ή του γκολφ. Ακουμπήστε σε ένα τοίχο ή ένα τραπέζι για καλύτερη ισορροπία. Κάντε κυκλικές κινήσεις σε όλη την πατούσα και κυρίως στην καμάρα.

4. Σταθείτε στο ένα πόδι και σηκώστε το άλλο ώστε το γόνατο να βρίσκεται στο ύψος του γοφού. Κρατήστε το μηρό με τα δύο χέρια για καλύτερη υποστήριξη και κάντε κυκλικές κινήσεις στο πέλμα, κουνώντας μόνο το τμήμα από τον αστράγαλο και κάτω. Το υπόλοιπο σώμα θα πρέπει να παραμένει σταθερό.