Η πιο εύκολη και γρήγορη πανακότα μανταρίνι που έχετε δοκιμάσει!
Γίνεται στο πεντάλεπτο και σίγουρα θα την λατρέψουν όλοι, όπως την λατρεύουμε και εμείς στο σπίτι!
Δείτε ακόμη: Η πίτσα express που είναι έτοιμη σε 20 λεπτά και έχει ξετρελάνει τα παιδιά και τον άντρα μου!
Υλικά
4 αβγά
1/2 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
Ξύσμα και χυμό από 1 μανταρίνι
2 φύλλα ζελατίνης
Δείτε ακόμη: Τα δικά μου μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο!
Εκτέλεση
Κρατήστε 2 κρόκους και 4 ασπράδια από τα αβγά. Χτυπήστε σε ένα μπολ τους 2 κρόκους με τη ζάχαρη, τον χυμό και το ξύσμα του μανταρινιού.
Λιώστε σε λίγο χλιαρό νερό τις ζελατίνες και μετά μουσκέψτε τις με λίγο κρύο νερό. Προσθέστε τις στους κρόκους.
Χτυπήστε τα ασπράδια και ρίξτε τη μαρέγκα στο μείγμα. Μοιράστε το μείγμα σε μπολάκια και αφήστε τα στο ψυγείο για μία ώρα.