ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Σταματίνα το είχε εκμυστηρευτεί εδώ και καιρό στους συνεργάτες της ότι περίμενε πως και πως αυτές τις γιορτές για να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό και τις δυο κόρες τους.

Η χρονιά ήταν δύσκολη και απαιτητική σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ προσωπικά, με την έλευση του γιου τους στην οικογένεια οι ευθύνες της μεγάλωσαν και ο χρόνος ξεκούρασης της ήταν ελάχιστος!

Παραμονή Χριστουγέννων η έκπληξη του Θέμη έγινε πραγματικότητα και η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγο της και τις δυο κόρες τους, Νάγια και Μαίρη, έφυγαν για ολιγοήμερο ταξίδι στην Ευρώπη.

Ο προορισμός τους κρατήθηκε μυστικός, καθώς πρόθεση του ζευγαριού ήταν να μείνουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Απών λόγω ηλικίας, αφού είναι μόλις 8 μηνών, ο γιος τους Γιάννης-Εφραίμ, που έμεινε με τις γιαγιάδες του. Σύσσωμη η οικογένεια Σοφού πέρασε την αλλαγή της χρονιάς στο εξοχικό τους στην Κόρινθο.

Η δύσκολη αποστολή ενός.. μπαμπά! 

Μπορεί να κατέχει τον τίτλο του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και το ημερήσιο πρόγραμμα του να είναι γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως ο ρόλος του πατέρα της οικογένειας είναι εκείνος που τον κάνει ευτυχισμένο.

Ο καταξιωμένος δικηγόρος στην καθημερινότητα του μοιράζεται τα οικογενειακά βάρη με τη σύζυγο του και, όπως κάθε άντρας που είναι και φέρεται ως τζεντλεμαν, θα αναλάβει τις δύσκολες και τις πιο απαιτητικές εργασίες.