ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κορίτσια μου,

το χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι το αγαπημένο μου τραπέζι!

Δείτε ακόμη: Δεν πρόλαβες να πας κομμωτήριο; Αυτό είναι το χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Γι’αυτό ψάχνω και βρίσκω τις πιο νόστιμες συνταγές αλλά και γρήγορες συνταγές!

Δείτε ακόμη: Περίσσεψαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες; H δική μου συνταγή για νόστιμο Cheesecake!

Ανακάλυψα στο olivemagazine.gr την πιο γρήγορη και εύκολη συνταγή για χοιρινά φιλετίνια με 4 πιπέρια, η οποία είναι έτοιμη σε πέντε λεπτά, και θα την μοιραστώ μαζί σας!

 

Δείτε τα υλικά που θα χρειαστείτε:

6 σνίτσελ χοιρινά χωρίς πανάρισμα, κομμένα στη μέση
αλεύρι
1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 κουτ. γλυκού κόκκους από μαύρο πιπέρι
1 κουτ. γλυκού κόκκους από πράσινο πιπέρι
1 κουτ. γλυκού κόκκους από άσπρο πιπέρι
1 κουτ. σούπας κόκκους από ροζ πιπέρι
2 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουτ. σούπας μέλι
χυμό από 1 λεμόνι
1 νεροπότηρο λευκό κρασί
αλάτι

 

Πως θα τα φτιάξετε:

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Αλευρώνετε τα σνίτσελ και τα τηγανίζετε απαλά μέχρι να ροδίσουν. Τα ακουμπάτε σε πιατέλα.

Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι όπου τηγανίσατε τα σνίτσελ και σοτάρετε το τριμμένο κρεμμύδι καθώς και τους κόκκους από τα τέσσερα είδη πιπεριού για 5 λεπτά περίπου και μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους.

Βάζετε ξανά τα σνίτσελ μέσα στην κατσαρόλα, σβήνετε με το λευκό κρασί και κατόπιν προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το μέλι και αλατίζετε ελαφρά. Σκεπάζετε και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου και μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρετε τα φιλετίνια μαζί με λευκό ρύζι.