Κορίτσια μου, δεν προλάβατε να πάτε κομμωτήριο γιατί οι δουλειές των εορτών τις τελευταίες ημέρες ήταν πολλές; Μην μου αγχώνεστε!

Φτιάξτε μόνες σας την πιο πλούσια από ποτέ, αλογοουρά που θα φτιάξετε ακολουθώντας τις συμβουλές μου!

Δείτε ακόμη: Εύκολα Cupcakes σοκολάτας! Η συνταγή που αγαπούν τα παιδιά μου!

Ανασήκωσέ την

Ένα από τα βασικά προβλήματα με τα λεπτά μαλλιά είναι πως η αλογουρά σου «πέφτει» γρήγορα. Αντιμετώπισέ το χρησιμοποιώντας δύο λαστιχάκια. Αυτό θα κάνει στην αλογοουρά σου το απαραίτητο lifting! Μπορείς επίσης να τη στερεώσεις πιο ψηλά με φουρκέτες. Απλά φτιάξε ένα Χ με τις φουρκέτες στη βάση της αλογοουράς για να της δώσεις περισσότερο αέρα.

Κάνε τη διπλή
Ή μπορείς να κάνεις διπλή την αλογοουρά σου. Μοίρασε τα μαλλιά σου σε δύο παράλληλα μέρη. Πιάσε ψηλά το ένα κομμάτι και μετά πιάσε και το κάτω. Η πρώτη αλογοουρά θα πέφτει πάνω από τη δεύτερη, καλύπτοντάς την και δίνοντας την εντύπωση μιας πιο μακριάς, πιο γεμάτης αλογοουράς.

Δείτε ακόμη: Οι συμβουλές μου για να μην πάρετε κιλά τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Φούντωσε τα μαλλιά σου

Το να κρεπάρεις την αλογοουρά με μια χτένα για να προσθέσεις όγκο είναι κάτι που μπορεί να κάνεις έτσι κι αλλιώς, αν όμως κρεπάρεις μόνο το επάνω μέρος της, ο όγκος δεν θα κρατήσει πολύ. Τι να κάνεις; Μοίρασε τα μαλλιά σου σε τρία μέρη (ναι, ακόμη και η πιο λεπτή αλογοουρά μπορεί να χωριστεί στα τρία) και κρέπαρε κάθε τούφα χωριστά με μια χτένα με πυκνά δόντια. Δεν έχεις τέτοια χτένα; Βάλε ένα μίνι κλάμερ κάτω από την πάνω πάνω τούφα της αλογοουράς!