Αγαπημένοι μου δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τους φακούς επαφής μου, είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου, ενώ ο χειρισμός τους έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση για μένα.

Ένα σας λέω: Από τα 15 μου η πρώτη κίνηση που κάνω το πρωί και η τελευταία το βράδυ πριν κοιμηθώ είναι να τους τοποθετήσω και να τους αφαιρέσω. Τους φοράω κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα πάνω από 12 ώρες κάθε μέρα – φανταστείτε από τα ξημερώματα που ξυπνάω για να πάω στην εκπομπή μέχρι αργά το βράδυ όταν έχω κάποιο event στο οποίο πρέπει να παρευρεθώ…

Ευτυχώς είμαι τυχερή γιατί έχω βολευτεί και εμπιστεύομαι τους φακούς επαφής ULTRA® της Bausch + Lomb που προσφέρουν μεγάλη άνεση στα μάτια μου, ώστε να βλέπω και να απολαμβάνω την καθημερινότητα με τους συνεργάτες και την οικογένειά μου με κάθε λεπτομέρεια. Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό πήγα στο κατάστημα Optical Papadiamantopoulos στην Κηφισιά, προκειμένου να πάρω τα νέα κουτιά μου φακών επαφής ULTRA® που μπορούν να διατηρούν το 95% της υγρασίας τους για έως και 16 ολόκληρες ώρες λόγω της τεχνολογίας MoistureSeal™.

Χωρίς υπερβολή, είναι οι μόνοι που κάνουν τα μάτια μου να αισθάνονται (και να δείχνουν) φρέσκα, ενυδατωμένα και ξεκούραστα. Εκεί εκτός από τους φακούς με περίμενε και ο οπτομέτρης Φίλιππος Ραχάλ, ο οποίος με ενημέρωσε πως είμαι διπλά τυχερή γιατί αυτή την περίοδο τρέχει μια ενέργεια της εταιρείας, όπου εάν κάνω εγγραφή στο site Ultrapack.gr μπορεί με την αγορά φακών επαφής ULTRA® να πάρω δώρο το διάλυμα φακών επαφής Biotrue σε συσκευασία 360ml+60ml δώρο!

Είναι μια τέλεια προσφορά την οποία όλοι αξίζει να κυνηγήσουμε… αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Γιατί τώρα μετά από κλήρωση θα προκύψουν 3 τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν τους φακούς επαφής ULTRA® και το υγρό τους Biotrue για έξι μήνες!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε follow στο instagram @youweekly.gr, να πατήσετε like στο post του διαγωνισμού και να κάνετε tag δύο φίλους στα σχόλια, έως τις 14/12!

Oι νικητές είναι:

@despoina_georgalli

@thomy_evagel

@xrusa_karal