Κορίτσια μου, ξέρετε μία απο τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι να προσκαλώ στο σπίτι αγαπημένους φίλους και να απολαμβάνουμε όλοι μαζί τις συνταγές μου – εννοείται το σαββατοκύριακο αφού τις καθημερινές τρέχω όλη μέρα!

Τώρα θα με ρωτήσετε πώς τα βγάζω πέρα με το άχαρο στάδιο που έρχεται μετά, δηλαδή το πλύσιμο των πιάτων, αλλά ξέρετε κάτι; Αυτό είναι το λιγότερο που με νοιάζει, αφού βασίζομαι στο θαυματουργό μου πλυντήριο πιάτων και το Finish, το απορρυπαντικό που καθαρίζει για μένα!

Γιατί τώρα με τα νέα και σούπερ πρακτικά μπουκάλια των Finish Power Gels έχω όλα τα πλεονεκτήματα που μου δίνει η ταμπλέτα και επιπλέον μπορώ να επιλέξω την ποσότητα απορρυπαντικού που χρειάζομαι ανάλογα με τα σερβίτσια που έχει γίνει… βουνό στον νεροχύτη μου.

Απλά το ρίχνω στη θήκη του απορρυπαντικού και, καθώς είναι υγρό, διαλύεται και δρα άμεσα από την αρχή της πλύσης ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα! Όσο για τα αρώματα; Έχω τρεις επιλογές, όλες υπέροχες και με διαφορετικά πλεονεκτήματα.

Για παράδειγμα, για δύσκολα λίπη επιλέγω το Gel Λεμόνι που δεσμεύει και απομακρύνει ακόμα και ξεραμένα λίπη, ενώ όταν θέλω extra λάμψη και προστασία στα ποτήρια ή στα γυάλινα σκεύη χρησιμοποιώ το μπλε Shine & Protect. Για τις άσχημες οσμές ιδανικό είναι το Gel Fresh Burst με άρωμα πορτοκάλι.

Όσο για τη συστηματική φροντίδα του πλυντηρίου μου; Το Finishέχει πάλι τη λύση με το νέο Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων σε μορφή ταμπλέτας. Απλά το τοποθετώ στον κάδο του πλυντηρίου μαζί με τα πιάτα και μαζί με το απορρυπαντικό και μετά τρέχω κανονικά μια πλύση! Βλέπετε είναι σημαντικό να μην παραμελούμε το σωστό καθάρισμα του πλυντηρίου μας αφού καθαρότερο πλυντήριο σημαίνει καθαρότερα πιάτα και μαγειρικά σκεύη στην κουζίνα. Μία φορά τον μήνα φροντίζω να το καθαρίζω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο… Σας προτείνω να ακολουθήσετε το παράδειγμά μου!

Εάν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις τα νέα Finish Power Gels αλλά και το Καθαριστικό Πλυντηρίου Finish μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό, όπου θα κληρωθούν 5 νικητές και ο καθένας θα κερδίσει ένα καλάθι με όλα τα προϊόντα Finish που χρειάζεσαι για έναν ολοκληρωμένο κύκλο πλύσης. Για να λάβεις μέρος θα πρέπει να κάνεις follow το instagram @youweekly.gr, να πατήσεις like στο post του διαγωνισμού και να κάνεις tag δύο φίλες σου στα σχόλια, έως τις 13/12!

Οι νικητές θα κληρωθούν από τα σχόλια στις 14/12!

Kαλή επιτυχία!!!

Για περισσότερα μπείτε: www.e-fresh.gr/el/p/happy-day-finish 

 

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι:

@sofitsa1977

@d_e_b_b_i_e_k

@anastasia_zarvanta

@gogoskir2018

@goumakaterina

 

Συγχαρητήρια στις νικήτριες!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο instagram @youweekly.gr!