Αγαπημένες μου,

το ξέρω πως δεν είναι εύκολο να ξυπνάς καθημερινά με διάθεση, φρεσκάδα, όρεξη για ζωή και να είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος για όλους και για τα πάντα, αλλά μόνο χαμένες θα βγούμε αν παραμείνουμε αρνητικές!

Παρακάτω εγώ σας έχω τη δικιά μου καθημερινή ρουτίνα που με γεμίζει ενέργεια για να βγω στον κόσμο με ανεβασμένο ηθικό, χαμόγελο στα χείλη και έτοιμη για όλα!

Δείτε ακόμη: 4+1 γεύματα που ετοιμάζω πάντα για το γραφείο!

1.Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να ξεκινήσεις τη μέρα σου με χαμόγελο το πρωί μόλις ξυπνήσεις! Συγκεκριμένα, 30 δευτερόλεπτα γεμάτα χαμόγελο! Πες στον εαυτό σου ότι πρόκειται να είναι μία καλή μέρα. Και θα είναι.

2.Το επόμενο αμέσως πράγμα που κάνω, είναι να τραβώ κουρτίνες/ρολά για πρωινό φως! όσο κρύο κι αν κάνει έξω! Έτσι κι εσείς, φροντίστε να έχετε για λίγα λεπτά ηλιοθεραπεία, αφήνοντας τον ήλιο να αγγίξει απαλά το πρόσωπο και το σώμα σας.

Δείτε ακόμη: Το πρωινό που μου δίνει ενέργεια με 3 απλά υλικά!

3.Ένα λεπτό θετικής σκέψης. Kάντε μία γοργή αναδρομή στην ημέρα σας, φέρνοντας στο νου τα σημαντικά και τα ασήμαντα που έχετε να κάνετε και φανταστείτε τα πάντα να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο πιθανό τρόπο.

4. Λίγα λεπτά συγύρισμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποχωριστείτε πιο εύκολα το δωμάτιό σας βλέποντάς το σε τάξη, ενώ θα το βρείτε έτοιμο και ωραίο όταν επιστρέψετε.

5. Bάλτε μουσική! Την αγαπημένη σας, αυτή που σας κάνει πεταχτείτε από το κρεβάτι σας! Είναι ωραίο να ξεκινάει η μέρα με χορούς και τραγούδια.