Υπάρχει ένα τρόφιμο που έχουμε πάντα στο σπίτι μας: Το ψωμί. Αν δεν έχω προλάβει να μαγειρέψω, αν το φαγητό έχει τελειώσει, αν θέλουμε στα γρήγορα ένα κολατσιό, το ψωμί του τοστ είναι πάντα η λύση.

Και δεν ανησυχώ για τις θερμίδες του. Αντίθετα ξέρω πολύ καλά ότι το ψωμί αποτελεί βασικό τρόφιμο στη διατροφή μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας Μεσογειακής Διατροφής.

Δύο φέτες ψωμί του τοστ κρατούν τα παιδιά αλλά και τον σύζυγό μου χορτάτους μέχρι το μεσημέρι κι έτσι δεν υποκύπτουν σε άλλους λαχταριστούς αλλά παχυντικούς πειρασμούς.

Πρόσφατα διάβασα μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, που αναφέρει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων έχει έλλειψη στη βιταμίνη D, παρά την ηλιόλουστη χώρα μας, αλλά και σε άλλες σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος και το φολικό οξύ. Λοιπόν, εγώ βρήκα τη λύση και σε αυτό.

Ανακάλυψα το ψωμί «Παπαδοπούλου PLUS», το νέο σταρένιο ψωμί του τοστ με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη D και φολικό οξύ. Μας φροντίζει απλά και γευστικά. Απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας τοστ με τη βεβαιότητα ότι τρεφόμαστε υγιεινά και ισορροπημένα.  Είναι ένα νέο ψωμί του τοστ με οφέλη για όλους μας, καθώς η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, το ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, ο σίδηρος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και το φολικό οξύ στη μείωση της κόπωσης και κούρασης στo πλαίσιo μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Τώρα αγαπημένοι μου, έρχεται ένας νέος διαγωνισμός και πέντε από εσάς έχουν την ευκαιρία να λάβουν 8 συσκευασίες ψωμί Παπαδοπούλου μαζί με ένα lunch bag. Πως; Θα κάνετε follow στο instagram @youweekly.gr, θα πατήσετε like στο post του διαγωνισμού και θα κάνετε tag δύο φίλες σας στα σχόλια, έως τις 28/11!

Οι νικητές θα κληρωθούν από τα σχόλια στις 29/11!