Αγαπημένες μου,

Παρακάτω σας έχω 5 μυστικά για να πείτε αντίο στα λιπαρά μαλλιά!

1. Ημιδιάφανη πούδρα
Εκτός από το πρόσωπο σου, μια ημιδιάφανη πούδρα μπορεί να σε σώσει και στο θέμα των λιπαρών μαλλιών. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να βάλεις μια ποσότητα στα μέρη που είναι πιο λιπαρά.

Δείτε ακόμη: Το διπλό animal print outift της Σταματίνα Τσιμτσιλή που θα σε εμπνεύσει !

2.Μπούκλες
Μερικές μπούκλες στη ρίζα, θα ανασηκώσουν τις τρίχες και θα δώσουν μια καλή απόσταση… ασφαλείας από το λάδωμα. Για να μη τα κάψεις και για να έχεις σίγουρα αποτελέσματα, προτίμησε τα ρόλει και ρίξε λακ.

3.Ξέβγαλμα
Αν έχεις λιπαρότητα σε συγκεκριμένα σημεία και όχι σε όλο το μαλλί, είναι πολύ πιθανό να μη ξεβγάζεις καλά τα μαλλιά σου.Αφιέρωσε ώρα για να φύγουν σαμπουάν και μαλακτικό από τα μαλλιά σου. Δούλεψε το με κομμάτια, κάνοντας χωρίστρες για λίγο. Από τη μια πλευρά προς την άλλη, ξέπλυνε και στο τέλος ξέπλυνε πάλι όλο το κεφάλι σου.

Δείτε ακόμη: Μάσκα ενυδάτωσης μόνο με δύο υλικά! Θα την αγαπήσετε…

4.Ασπιρίνη στο σαμπουάν
Ένας καλός τρόπος για να αποχαιρετίσεις τη λιπαρότητα, είναι να χρησιμοποιείς σαμπουάν βαθύ καθαρισμού. Αν, όμως, έχεις βαμμένα μαλλιά δυστυχώς αυτό θα σου ξεθωριάσει το χρώμα. Επειδή δε θες τέτοια, βάλε στο κανονικό σου σαμπουάν μια ασπιρίνη μέσα.

5.Dry shampoo στα δάχτυλα
Αντί να ψεκάζεις κατευθείαν σε όλο το κεφάλι σου, ρίξε στα δάχτυλα σου μια μικρή ποσότητα και άπλωσε με τα δάχτυλα σου. Εστίασε κυρίως στις ρίζες και όχι στο δέρμα.