Την λατρεύω όπως και όλοι μας!

Εύκολη, γρήγορη και ιδανική αν θέλουμε κάτι γλυκό αλλά όχι θερμιδοφόρο!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε με τον γιο της!

Υλικά Δημιουργίας
2 εβαπορέ γάλατα (μεγάλα)
1 κούπα γάλα φρέσκο
100 γρ κουβερτούρα
2 κ.σ. κακάο σκόνη άγλυκη
½ φλτζ ζάχαρη
1 βανίλια
2 ξυλάκια κανέλας
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. κάρδαμο
1/3 κ.γ. πιπέρι τσίλι
1 αποξηραμένη καυτερή πιπεριά
1 φλτζ κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι λικέρ σοκολάτας

Δείτε ακόμη: Tο peeling και η μάσκα ομορφιάς που κάνω πάντα το Σαββατοκύριακο!

Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν τα γάλατα, το κακάο, τη ζάχαρη, την βανίλια, τα ξυλάκια κανέλας, το κάρδαμο, το τσίλι, την πιπεριά και το λικέρ σοκολάτας.
Μόλις βράσουν ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Αφαιρούμε τα ξυλάκια κανέλας, την πιπεριά και το κάρδαμο.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί μαζί με την σκόνη κανέλας.
Σερβίρουμε τη σοκολάτα και γαρνίρουμε με τη σαντιγί.