Κορίτσια μου, εάν είστε κι εσείς μανούλες με καταλαβαίνετε απόλυτα! Ξέρετε πόσο ευαισθητοποιημένη είμαι σε θέματα που αφορούν στα παιδιά και σε πρωτοβουλίες που φροντίζουν για την υγεία και το μέλλον τους.

Δεν σας κρύβω λοιπόν πως και φέτος θα συμμετέχω στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» για την ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Ακολουθώντας μάλιστα και τις …προτροπές του Σάκη Ρουβά που πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ, πήρα το κινητό μου και κατέβασα δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Οι οδηγίες που εμφανίστηκαν στην οθόνη μου ήταν απλές και σαφείς: Μόλις έφτιαξα την ομάδα μου #StamatinaTsimtsili ξεκίνησα να παίζω, συμμετέχοντας κάθε μέρα μαζί με τους φίλους μου σε  νέες προκλήσεις: Σπάμε το κεφάλι μας για να απαντήσουμε σωστά στο Quiz και το Do You Know?, προσπερνάμε εμπόδια και συλλέγουμε μπλε καρδιές στο Jump και το Fast Run, εντοπίζουμε με πάθος τις διαφορές στο Spot it και συμμετέχουμε σε εικονικές κούρσες στο My Runner και το Run the Race.

Μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες μαζεύουμε πόντους που ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε χρήματα για την ανακαίνιση των Παιδιατρικών Νοσοκομείων. Με άλλα λόγια, εμείς παίζουμε και ο ΟΠΑΠ προσφέρει!

Και μπορεί αυτά τα χρήματα να είναι μόνο μέρος από τη συνολική επένδυση στο έργο, αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τη σημασία της κίνησής μας. Άσε που όλοι κερδίζουν Daily Bonus, ανοίγοντας απλώς καθημερινά την εφαρμογή… Εάν θέλεις να συμβάλλεις κι εσύ δεν έχεις παρά να κατεβάσεις το app «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και προσφοράς!